Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknuté aktualizace Windows 10, chyba 0x800f0831

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
měl jsem dlouhodobě zaseknuté aktualizce Windows 10 s chybou 0x800f0831. Našel jsem hodně rad vč analýzi souboru cbs.log, ale všechno marno.

Nakonec řešení bylo velice jednoduché. Stačí stáhnout aktualizační program, který to udělá po svém: microsoft.com/...

Akorát to tedy trvalo přes 2 hodiny... ale pomohlo. :)

Zaseknuté aktualizace Windows 10, chyba 0x800f0831
Zaseknuté aktualizace Windows 10, chyba 0x800f0831 #2
Zaseknuté aktualizace Windows 10, chyba 0x800f0831 #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak takové starosti my, uživatelé OS Linux, naštěstí nemusíme řešit . Zdravím!

Tak tak. Aktualizace sice každý den, někdy i vícekrát, ale stačí jen spustit, dát heslo a více se nestarat. Vše se udělá samo.
Já bych už wokna nechtěl ani zadarmo.
Žádný speciální programy nepoužívám a jede mě na Linuxu vše. I prehistorická tiskárna, či novej DVB-T2 tuner, od kterého mě několik lidí zrazovalo, že to na Linuxu nikdy nepojede. Pravda, asi půlhodinu jsem musel googlit a jde to jako víno.
ben®

jenyk - ono být s OS Windows připojený k internetu je hlavně pro odvážné dobrodruhy, kteří milují pravidelné řešení problémů .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]