Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Covid je záhada

Od: omg odpovědí: 21 změna:
Corona virus je divná záhada, zlikvidoval nejen chřipku, ale dokáže zastavit i bujení rakoviny! Čím ještě překvapí?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Me Covid vylecil z chozeni do prace. A to sem ho ani nechytl.

liska5
hodnocení

4x

Jak jste na to přišel, že zastaví rakovinu.?!? Nedávno mi zemřela hodně blízká ososba, co loni jako lékařka bojovala v první linii, následně v zimě covid prodělala, ale nakonec zemřela před třemi týdny ve věku 49 let na rakovinu, se kterou se potýkala několik let.

Ani chřipku covid nezlikvidoval, jen ta opatření s rouškami, odstupy a separací na ni zafungovala, jako na kapénkovou infekci.

Psali to v některých novinách, já to četl taky.

liska5

Jestli ten virus proniká přednostně do rakovinných buněk, tak to koukám. Asi jen do určitých buněk.

Milane, také tam psali, že se jednalo o vzácnou výjimku a že to nelze v žádném případě paušalizovat!

Pavle, děkuji za poučení, já vím co tam napsali, neřeším to, jen jsem si dovolil sdělit, že jsem to taky četl.

Milane, nejsi náhodou politik? Tvoje vyjadřování tomu odpovídá, ale já ti to nežeru *smich*

Pavle, vždyť o mne toho již tolika víš, a takto se zeptáš?

anon65534
hodnocení

2x

Wau nastolí se těžká opatření proti množení kapénkově přenášeného onemocnění (covidu) a omezí to přenášení dalších kapénkově přenášených nemocí (běžné chřipky) kdo by to čekal že? Skoro jako kdyby ta opatření fungovala na méně nakažlivé nemoci víc než na tý více nakažlivé

Vím o 2 co měli letos chřipku kam to mám hlásit?

jeden z nich chytil při kontrole COVID

smode*
hodnocení

0x
Hezký den. Řekl bych že ještě překvapí tím kolik nyní konspiračních teorií se za pár měsíců stane pravdivými praxemi :) osobně mě nejvíce překvapil tím jak snadno jsou lidé manipulovatelní. Ve vedlejším vlákně se řeší minulé životy jejichž existenci pochopitelně prakticky nikdo nevěří. Stačí ale aby se v TV sešlo pár samozvaných "odborníků" v pár debatních pořadech s jasným závěrem že minulé životy jsou realita a ihned tomu každý uvěří. Stejně jako uvěří "na kovid" - tedy jednoduchým sdělením někým kdo je obecně považován za autoritu a odborníka. Jak píši, lidem lze nabulíkovat úplně cokoliv :-D

liska5
hodnocení

0x

Jak jste na to přišel, že zastaví rakovinu.?!? Nedávno mi zemřela blízká ososba, co loni jako lékařka bojovala v první linii, násleně covid prodělala, ale nakonec zemřela před dvěma týdny ve věku 49 let na rakovinu, se kterou se potýkala opakovaně.

Ani chřipku covid nezlikvidoval, jen ta opatření s rouškami, odstupy a separací na ni zafungovala, jako na kapénkovou infekci.

hodnocení

0x

Ano, dokáže to. Bohužel zatím jen v jednom prokázaném případě mezi milióny nemocných covidem. Je třeba dočíst články do konce!

omg
hodnocení

Jak se říká, vsechno zlé pro něco dobré. I kdyby ten vir zastavil zhoubné bujení zatím jen v počátečním stádiu, byl by to objev na nobelovku*sok* Hlavně ať se to řádně prozkoumá, je to nové vodítko-impuls a to je základ (třeba pro extra vakcinu?)!?

Tak je to jasné ono jim to z laboratoře uteklo když hledali lék na rakovinu

omg
hodnocení

Číňani se snaží urputně, jsou neuvěřitelně všehoschopní, celý svět zasvinili, ale jejich vlastní území nebývale vzkvétá až k obdivu a závidění *ee*

lamy13
hodnocení

0x

1. Chřipku COVID "zlikvidoval" tím, že jsme všichni nosili roušky, čímž se minimalizovala možnost nákazy. Navíc bylo dodáno a (snad i) proočkováno proti chřipce o 20% vakcín více, než tomu bylo v uplynulých létech.

2. Ano, jednomu člověku na této planetě zmizela rakovina (takový zázrak se občas stává u každé nemoci), zatímco na druhé straně mrtví s COVIDEM jen v ČR kompletně vyprodali O2 Arenu, a na další reprízu už vyprodali více než polovinu kapacity.

Záhada vyřešena, takže zpět ke strojům - bilionový dluh bude třeba splácet.

omg
hodnocení

Neví se zatím, kolika lidem zmizela rakovina ještě nediagnostikovaná v ranném stadiu, tak uvidíme později až se to prozkoumá. Virus chřipky je prokazatelně slabší a byl poražen silnější odrůdou.:)
errs
toto může říct jen úplný moula. jestliže rouskama zmizela chripka proč také nezmizeli vsechny ostatni virove onemocneni včetně covidu ktreej zatim ještě nikdo nikdy nevidel? neni go nahidou tak že ted nosime respirarory protože uznali že ty rousky jsou na viry k hovnu? oni ani respiraatory ty viry nezachyti... o rech rouskach to psali i cyrobci na krabicicg ze to nechrani pred viry... ale ja vím je to jenom jedna z dalsich konspi teorií...
liska5

Viry prý mohly vniknout sliznicí oka.

errs
hodnocení

0x
jen pro zajímavost - statisticky umře na covid rýmu 0,003% lidí a na následky očkování to je 0,005 přičemž toto cislo berte jen s nadhledm, realne to je tak ze privezou staré lidi na očkování, a pokud maji vedlejsi ucinky tak bim strci do nosu spejli a v pripade umrti jsou oznaceni jako ze zemreli s covidem. zvedavec.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]