Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli věříte v to, že po konci našich životů se naše duše vznese či astrálně cestuje do nebe, nebo na munilé životy?
Podle toho co jsem slyšel z knih, internetů nebo televizních dokumentů, tak jsem zjistil že příznak tzv. déja vu, je vzpomínkou na minulý život anebo jsem se dočetl, že lidé při klinické smrti viděli své mrtvé na druhém břehu, či také zkušenosti lidí, kteří viděli ve tmě bílé siluety.
Moc by mě zajímaly vaše názory.
Ja verim, ze ty knihy (jak se vlastne posloucha z knihy?), internety nebo televizni dokumenty vznikaji proto, aby svym tvurcum vydelali penize. Nic vic bych za tim nehledal.
Už jenom pojem "posmrtný život" je protimluv. Tato představa vznikla asi jako reakce na strach ze smrti, normálnímu člověku připadá smrt děsivá, nepřijatelná. Proto si vymyslel, že jeho duše půjde do nebe, vstoupí do jiného těla nebo bude dál žít v jiné dimenzi. Takhle to leckomu přijde přijatelnější, svou vírou si vytvořil falešnou naději. Mně osobně, jako člověku přírodovědně vzdělanému, taková víra nepřichází v úvahu, jde proti všem poznatkům. Ale smrt mě děsí taky, vím, že se blíží a už není daleko. Nechci ale obelhávat sám sebe.
Tak to budete možná "příjemně" překvapena hodně lidí se snaží například ignorovat současné negativní jevy ve společnosti tím že si opakují "to už mě nezajímá, to už tady nebudu" a raději vytěsňují myšlenku že by se znovu mohli narodit a všechno to čemu se vyhýbali si opětovně ale tentokrát pořádně a do dna "vyžrat"
ani se nedivím že to mnoha lidem připadá děsivé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.