Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodinná návštěva

Od: hranolek odpovědí: 7 změna:
Je v pořádku, když přítele po druhý v životě nechám jít samotného k jeho rodičům? Necítim se, že bych je chtěla zítra vidět. (Také mě nechal jednou navšívit ty svoje samotnou)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

2x
Není to v pořádku, rozhodně nesmíte dopustit, aby šel sám ke svým rodičům!

hodnocení

0x

@hranolek - když přítele po druhý v životě nechám jít samotného k jeho rodičům
Asi vám nerozumím - přítel je nezletilý, nesvéprávný nebo bez doprovodu zabloudí?

liska5
hodnocení

0x

Není jasné, o co jde.

Jako jindy tam s ním chodíte a teď dvakrát ne? Jde o něj, nebo o ty rodiče? Jestli on to nese těžce, že jde sám, nebo rodiče se urazí, když k nim přijde bez partnerky?

hodnocení

0x
Já tedy nevidím žádný problém. Kdybych měl vždy všude chodit s mojí lepší polovičkou, tak bude počet návštěv čehokoliv poloviční.

iz*
hodnocení

0x

Přijde mi minimálně nezdvořilé vůči vlastním rodičům, když Vás přítel nechal svoje rodiče navštívit samotnou. Ledaže by čekal na výsledek testu a nechtěl by své rodiče zbytečně ohrozit.

I Vy přece své rodiče někdy navštívíte se svým partnerem, jindy bez něj > sama.

hodnocení

0x

Pokud jste dospělá žena a nejste neustále pod dohledem statného ošetřovatele, můžete to vyřešit, jak sama chcete.

Jděte klidně ke svým rodičům sama. A řekněte jim: Pepa jít nemohl, seká trávu, dříví, natírá králíkárnu, přehazuje pneumatiky, kompost...atd. ;) Ale pozdravuje vás.

Pokud jste se svým druhem ale pár už delší dobu, bylo by slušností zajít tam občas oba dva. K Vašim i k jeho rodičům. Proč ne? Až se s druhem vezmete, budete rodina a budou do ní patřit i obojí rodiče. Ovšem, zatím ani svatba ještě nebyla a mně už připadá, že k těm jeho rodičům cítíte nějakou averzi. /Necítím, že bych je chtěla zítra vidět./ Pokud jim to nějakým způsobem budete dávat najevo, podřezáváte si větev pod sebou už v začátcích. Jsou to přece rodiče Vašeho druha, když máte ráda jeho, měla byste mít ráda i je. Nebo co Vám vlastně udělali? Jaga.

nav
hodnocení

0x

Jestli na vaše návštěvy byli pokaždé zvyklí, tak jim to přijde divné, ale vždy se to přece dá nějak omluvit. Není na tom nic divného, když rodiče navštíví jenom jejich syn nebo dcera. Nebo i vnoučata sama přijdou i vy můžete přijít sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]