Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je znamená: Co fčel?

Od: geftgames® odpovědí: 14 změna:

Co znamená otázka: "Co fčêl?" v hanáčtině? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
21.04.21 12:41
hodnocení

7x
Co teď?

liska5
hodnocení

5x

Co včil? Co teď?

hodnocení

4x
Co fčil-co teď

hodnocení

2x

co nyní. co teď...

hodnocení

1x
To je šílené...*smich2*. Původní otázka - Je znamená: Co fčl?... ,opraveno na - Je znamená: Co fčel?... ,první pokus o překlad - Co fčil?... , a potom správně Liška5 - Co včil?...*palec*. Hope, su kratky zobak, ale fraza " Čo buděme robiť, čo buděme robiť? " mi ostravska nepřinde...*nevi*
doplněno 21.04.21 23:44:

Hope, tak to mi uniklo, já Donutila moc nemusím. I když, teď běží nějaký seriál o doktorovi a tam mě baví, ta jeho arogance je boží... *smich* Nijak to nesleduji, jen jako zvukovou kulisu...

hop®

To byla parafráze na vyprávění Mirka Donutila o návštěvě ostravských dolů s Frantou Kocourkem... :)

hop®
hodnocení

0x

A v ostravštině je to "Čo buděme robiť, čo buděme robiť?" *smich*

liska5

To je spíš slovensky. A nebo tak mluví cikáni... i na Ostravsku.

V Ostravě jsem žila, ale tohle mi ostravsky nezní.

hop®

@liska5: To byla parafráze na vyprávění Mirka Donutila o návštěvě ostravských dolů s Frantou Kocourkem... :)

liska5

Aha. Sorry. Jinak mně Donutil nesedí. Tak ani nevím, že něco takového pronesl.

Hope, ...já toho nakradl, co Vy za den vyrubete?...

hop®

@milancukrar: Ano, to je ono.

joudic*
no to fakt severni morava neni, to je spis Babis. ...pudu dom a zrobim si 2 volske oka a potem kuknu na telku, možna aj roba mi večer da. Dufam že nebude mrska a haranti už budou spat. (vsechno kratce a zadna jina diakritika nez jsem napsal)

hodnocení

0x

V Karviné

ááá do prd*le *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]