To je šílené.... Původní otázka - Je znamená: Co fčl?... ,opraveno na - Je znamená: Co fčel?... ,první pokus o překlad - Co fčil?... , a potom správně Liška5 - Co včil?.... Hope, su kratky zobak, ale fraza " Čo buděme robiť, čo buděme robiť? " mi ostravska nepřinde... doplněno 21.04.21 23:44:
Hope, tak to mi uniklo, já Donutila moc nemusím. I když, teď běží nějaký seriál o doktorovi a tam mě baví, ta jeho arogance je boží... Nijak to nesleduji, jen jako zvukovou kulisu...
no to fakt severni morava neni, to je spis Babis. ...pudu dom a zrobim si 2 volske oka a potem kuknu na telku, možna aj roba mi večer da. Dufam že nebude mrska a haranti už budou spat. (vsechno kratce a zadna jina diakritika nez jsem napsal)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.