Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám kamarády

Od: miculka odpovědí: 3 změna:

Zdravim, je mi 30 let, pritele mam, ale jsem bez kamarádu. Na skole jsem byla sikanovana na zakladni, tak nevim jestli je to tim. :( z detsttvi se na me holky vykaslaly, nebavi s už semnou, a ja nevim stále duvod už je to 5-6let. Mám jednu kamarádku se kterou se ale casto nevídám, kvuli práci, nebo tim že mam dve bydliste ted , plentuju mezi kyjovem a brnem. Kdyz chdoim do práce kde jsou 3 holky, tak se me spis vyhýbaji mi prijde. Ja kdyz je tam jen jedna se snazim mluvit myslim ze tak akorát, ona taky ale stejne citim ze to neni ono ze si rozumi s jinejma tam nez semnou. Od prítele kamarádi to samé. Kdyz sme snimi nikdo z nich se me skoro na nic neptá. Ja sama nevim ani jak se zapojovat do konverzace , nejsem jako pritel tak mluvná, a mrzi me to aji. Jsou tam mezi nimi 2 holky, ale ani s jednou si treba nenapisu. Nevim mozna to je blok ze školy, hedam i práci kde budu nejlepe sama se jen stridat na smeny, jak mile sem v kolektivu je to vsude stejny. Dekuji za rady. Nevim esi treba nepusobim na lidi nejak jinak, nevim :/

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zbys*
hodnocení

0x
Já to vidím na malé sebevědomí. Z toho ti asi pomůže jen extrovert. Kdyby jsi žila blíž, vzal bych tě pod svá křídla extroverce a bylo by.

ladis*
hodnocení

0x

"hedam i práci kde budu nejlepe sama se jen stridat na smeny"

A vis co chces? Tak chces byt v kolektivu anebo spise ne? Jsi introvert asi.
Tak proc to chces predelavat? Chces jen zapadnout v praci do kolektivu, abys nebyla tak viditelne mimo? Jo to chce drinu a premahani a trening.

ps: Ze jsi byla sikanovana tak to ma taky nejaky duvod, sikanuji se slabe, nesevedome a nemocne kusy. Na silnou sebevedomou osobnost se spoustou kamaradu by si totiz nikdo nedovolil. Btw pritel ti nestaci? Chybi ti kamaradky, potrebujes je?

lucienovotna
hodnocení

0x

najít pravého kamaráda není nic lehkého nejlepší jsou kluci pochopí srandu a holky se většinou ukazí ale neboj určitě si je brzy najdeš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]