Nejste přihlášen/a.
Pracuji jako učitelka,je mi 50let a stále váhám,zda se mám nechat očkovat proti kovidu, jak jste na tom vy učitelé, nechali jste se?
Mám blízké dvě kantorky. 57 a 44. Obě už byly očkovány. Starší Modernou, bez problému a mladší Pfizerem. Ta si stěžovala asi týden na únavu. Jinak bolí trochu rameno, asi 2 dny. To už konstatuji podle sebe. Já už jsem v důchodu a u mne jiný příznak po Pfizeru nebyl, než to citlivé místo vpichu..
Vysokoškolsky vzdělaná osoba zřejmě ví, že veřejně dostupné a obecné informace jsou jedna věc, druhá věc jsou reálné zkušenosti a poznatky.
@Nox >
vysokoškolsky vzdělaná osoba ví, že právě v této oblasti jsou "raálné zkušenosti" k ničemu, protože každý člověk reaguje na virus i očkování jinak (stejně jako na léčbu čehokoliv).
Jestli vysokoškolsky vzdělané osoby něco při rozhodování, jestli se nechat oočkovat, ovlivní, bude to nejspíš požadavek jejich zaměstnavatele...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.