Nejste přihlášen/a.
tak po téměř 3/4 roce vyřizování a bůhví co ještě to dnes vypuklo
doplněno 22.04.10 21:19:termín dokončení se vším všudy někdy v červnu(nevím přesně kdy)
a ostatní fotky, hlavně detaily kolem oken podparapetem, a vše možné, prosím, na email.
Díky
doplněno 22.04.10 21:20:vpravo nahoře je černo, čím to ošetřili?
řekl bych, že ničím to nebudou ošetřovat, já nevím
to černé nevím co je, že by nějaká "stěnová plíseň"?
detaily zkusím nafotit zítra nebo o víkendu
doplněno 22.04.10 21:49:nechci se těm pracantům motat pod rukama, tak počkám až odjedou k večeru domů, pak bych "nastartoval" fotoaparát a cvaknul bych to
Pokud je to firma tak to určitě ošetří. U nás dělali takovejhle barák 2 vchody 12bytů necelej měsíc. Co vám na tom budou dělat tak dlouho. Kolik jich to bude dělat? To vypadá že to budou dělat jenom ve 2 lidech, když to budou dělat tak dlouho. Druhá firma nám v té samé době dělala plastový okna. Od té doby co máme zateplýno mám poloviční spotřebu plynu. Místo 800 m3 mám spotřebu 400-450 m3 plynu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.