Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Média a mezinárodní situace (Covid x Rusko)

Od: sirokko odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Já fakt už nemůžu. Chci se zeptat, jaký kdo na to máte názor.

V headlinech hlavních masážních serverů už tři dny není nic jiného, než zatím diplomatická studená válka mezi Českou republikou a Ruskem. Koronáč tam je jako tak bokem s nějakýma bannerama o statistice.

Přijde tohle někomu normální, že po sedmi letech se "vyšetřilo", že za nepořádek v muničním skladu můžou agenti cizí rozvědky?

Nemůžu zde nevidět analogii mezi masáží imperialistickým broukem a imperialistickými hrdlořezy v Rudém právu...

Já jsem sice rád, že koronáč mizí, tedy ne on sám, ale jeho masáž. Ale co je zase tohle s Rusákama proboha?

Díky za názory a to jakékoli.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to zvláštní. Hodně dlouhý čas bylo úplné ticho po pěšině a teď najednou je přes noc čin vyřešen. Nikdo nic o tom nevěděl dřív?

Stejně se můžeme za 10 let dozvědět, že ruští agenti nám otrávili Bečvu. Zatím se s tím případem taky nedá hnout, ale časem uvidíme. Rusák se dostane všude.

Nakonec se možná dočkám, že se konečně vyšetří, kdo nám před 55 lety ze třídy ukradl naši třídní knihu. /Určitě to byl nějaký Rusák *smich2*/. Jaga.

Rusákům nefandím, ale co je moc...

Kamarádka si koupila Babišův salám a měla po něm pořádnou běhavku. Kdoví, co do toho ti Rusáci nasypali. *ee*

sirokko
hodnocení

Já už asi vím, teď mě něco napadlo. Bába začne skupovat krachující firmy s ruskými podíly, a že jich tu je. Takový Let Kunovice patří rusákům celej. U koronáče mu to nešlo tak rychle, jak si představoval, tak jde na to jinak. Já vím, že to bude asi hoax, ale to uvidíme za nějaký čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]