Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám název pisničky, tak bych poprosil o poslechnutí jestli ji někdo náhodou neznáte.
Odkaz kde si ji můžete poslechnout: www.roomp3.com/mp/...
Předem děkuji za odpověd.
Mám zájem vám pomoci.Ovšem nejprve tu písničku PROSÍM uploadněte někam jinam,třeba na http://ulozto.cz/
Po otevření vašeho odakzu na mne začaly vyskakovat různá pop-up okna a na hlavní panelové liště se začaly objevovat nová neznámá minimalizovaná okna s reklamní tématikou.A to mám vše blokováno apod.Jen doufám,že se mi do PC nestáhlo nějaké svinstvo...
Děkuji.
Pokud chcete, tak jako preventivku mi pošlete zprávu (log) na můj email: honza.bencik@hotm/... a já se podívám, jestli v počítači není nějaká mrcha. Poté Vám poradím co dál.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Omlovám se za ten upload, mně to šlo normálě.
Jinak jsem to už našel.
Dík za tip hanher.
Jeto Brother Louie-Modern Talking.
@hanher
Je to Modern Talking. Písnička by se měla jmenovat Šery Šery Lady. Originál se samozřejmě píše jinak...
Až teď sem si všiml že tam ten název tazatel už napsal... Já hlava dubovááááá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.