Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám název písničky.

Od: ondrah* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, hledám název pisničky, tak bych poprosil o poslechnutí jestli ji někdo náhodou neznáte.

Odkaz kde si ji můžete poslechnout: www.roomp3.com/mp/...

Předem děkuji za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Modern Talking, dál ale nevím.

pepyk93*
hodnocení

0x

Mám zájem vám pomoci.Ovšem nejprve tu písničku PROSÍM uploadněte někam jinam,třeba na http://ulozto.cz/

Po otevření vašeho odakzu na mne začaly vyskakovat různá pop-up okna a na hlavní panelové liště se začaly objevovat nová neznámá minimalizovaná okna s reklamní tématikou.A to mám vše blokováno apod.Jen doufám,že se mi do PC nestáhlo nějaké svinstvo...*bum**cert*

Děkuji.

bena*

Pokud chcete, tak jako preventivku mi pošlete zprávu (log) na můj email: honza.bencik@hotm/... a já se podívám, jestli v počítači není nějaká mrcha. Poté Vám poradím co dál.

Jak zacházet s programem HijackThis?

Stáhneme si program HijackThis (například zde: hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a vložíme na fórum. Pak se na to mrknu.

Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

ondrah*
hodnocení

Omlovám se za ten upload, mně to šlo normálě.

Jinak jsem to už našel.

Dík za tip hanher.

Jeto Brother Louie-Modern Talking.

@hanher

hodnocení

0x

Je to Modern Talking. Písnička by se měla jmenovat Šery Šery Lady. Originál se samozřejmě píše jinak...*smich*

doplněno 23.04.10 10:44:

Až teď sem si všiml že tam ten název tazatel už napsal... Já hlava dubovááááá... *zed**zed**zed*

cacab*

Modrý tanky to sou,ale stěma skladbama jste oba vedle, teď si na její název nevzpomenu.

vlastislavka*
hodnocení

0x

Modern Talking - Atlantis Is Calling(S.O.S. For Love),klip je třeba youtubu.

ondrah*
28.04.10 16:16
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]