Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápisky a jiné trable

Od: ojojojojok odpovědí: 8 změna:

Jediné co ted potřebuju slyšet je že nejsem jediná které chybí 3 měsíce zápisků

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marso*
hodnocení

2x

Ne, to opravdu nejsi :P

hodnocení

1x

Mně teda nechybí jen 3 měsíce zápisků, ale asi tak 45 let. Od svatby. Byla jsem lajdák, nepsala si zápisky a dneska by se mi hodily. Říkám často manželovi: Kdy bylo /stalo se/...to a to? A on, že neví. Kdyby byly zápisky, bylo by to vyřešené. *tanec*

Jinak ale mám doma ZAPISKY OCHOTNIKA od I. S. Turgeněva. Nejedná se o nějaké ochotnické divadlo, ale jsou to Lovcovy zápisky. Nestačily by i nouzi i ty? Jaga

lidus*
hodnocení

1x

Jediná jistě nejste ale co jste ty 3 měsíce dělala? To nebyly prázdniny!

hodnocení

0x

Na světě je jen málo lidí, kterým by něco nechybělo.*sok*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je OK. Mně chybí 3 měsíce zápisků i zápisky za 3 měsíce . Zdravím!

hodnocení

0x

Ve 13 letech, při sledování akčních filmů Vám chybí zápisky a trable? Nebo jsem nepochopil něco?

hodnocení

0x

Nejste jediná - ale jako argument pro učitele to asi neprojde *smich*

jezevec*
hodnocení

0x
Záleží na tom, v jaký jsi třídě, jestli v devítce, buď v klidu, uděláš přijímačky a nikoho už nikdy žádný zápisky zajímat nebudou.
Jestli v jiný, je to horší, ale pokud umíš to, co v nich bylo, neviděl bych problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]