Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování 40 letých

Od: lolyna odpovědí: 27 změna:

Chci se zeptat , jak jsou na tom čtyřicátníci s očkováním proti kovidu, až na vás přijde řada,necháte se očkovat nebo ne?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ahoj mám mírně nad 40 a zatím jsem covida asi neměl, jak příjde očkování tak zatím nejsem rozhodnut co dělat, jak mi zakážou chodit do prace, obchodu atd tak asi co mi bude zbývat?

gordon

sklopit hlavu, zaradit se do rady a soupat nohama. Jako vsichni ostatni. Teda pokud mas co ztratit.

gordon

No co? *nevi* Ze te nekdo o**be a z tveho naockovani bude mit prachy? Nevadi...clovek si zvykne na vsechno. Cesi si uz zvykli. Zdá se. Nakonec naockujes i sve deti, ktere na tu nemoc ani nejsou nachylne. Staci jen zatlacit tam kde te to zacne bolet a ohnes se

gordon

Jednorazove testovani kazdy tyden je drahe...bude se tlacit na ockovani...protoze to je pro firmy levnejsi. Firmy se ohnou pred statem, ty se ohnes pred firmami.

4mio. úvěr v bance.

Ty stojíš před vrátnicí, v jedné ruce výpověď a v druhé bumážku na očkování. "Těžké to rozhodování":)*sok*

gordon

Vzdyt rikam.V takove situaci si ji sam pichnes a jeste s nadsením *smich*. Uz jen brani si toho uveru z cloveka udelalo otroka. Ale co ...clovek chtel v te dobe bydlet hned ne? Kdo mohl cekat, ze se to takto obrati v budoucnu proti nemu. No proste situace neni idealni a kno nic neriskuje nic neziska. Jenze ten kdo riskuje muze taky ztratit vsechno. A ted co je lepsi ze.

gordon

ja ty lidi neodsuzuju, nemoralizuju jejich volbu..jen predkladam uvahy, na zvazeni ... Volba rizika a jak rizikovy zivot (dusevni a fyzický) chce vest je vec kazdeho jednoho cloveka.

Jaký "rizikový život"? Člověk ani nemusí mít půjčku nebo hypotéku - stačí dvě děti.

gordon

Ono zas mozna zivot bez rizika nema smysl...ale je asi dobre ze jsou lidi tak ruznorodi

gordon

* život s malym rizikem

gordon

on neni problem ten, ze clovek si vzal hypoteku, udelal si deti, sel do budovani podniku...problem je ten, ze stat se zacina montovat do osobnich rozhodnuti cloveka (rodina, prace) a využívat jeho rozhodnuti jak vest zivot proti němu. Tim, ze mu to umele ztezuje.

gordon

Se pak muzu vy**at na nejake budovani rodiny kdyz jedinne co me muze cekat jsou dojebávky. Hrat hry budu a at to tu klidne spadne na hlavu... cele za**ane cesko. No co ...jeste, ze tu jsou ostatni lidi, kteri jdou do vseho po hlave nehledice na nasledky. Ti to jeste nejakou dobu podrží. Ja se budu snažit odpojit.

gordon

Jedine co budu muset je potlacit svuj pud mit rodinu. Kdyz nemaji na cem by me dojebali tak me nemuzou dojebat ne?

gordon

A to je prosim pud sebezáchovy

tak sorry pan gordon mě tu masiruje má moji situaci? živím 5 dětí a ženu, gordone co vy koho vy živíte, sebe? též bych uvažoval jinak kdybych byl ve vaší situaci

gordon

sel by jste do toho znova? Kdyby jste mel hrubý nástin toho co vás čeká?

Blbá otázka

Já třeba vychoval dvě děti a to v té hluboké totalitě. A hádejte co. Šel bych do toho zase;)

gordon

no nikdo tu asi nerekne, ze toho lituje...to by bylo docela brutalni..takze to mam chapat tak, ze mit potomka za jakoukoli cenu má cenu? Žena opustí, hypoteka na krku, alimenty, dite clovek skoro neuvidi, pul majetku pryc. Nebo mi tu pisou jen stastni rodice, kterym se to povedlo. (kolik takovych je?)

Představte si, že jsou i tací, kteří mají nějak (někdy hodně) handicapované dítě, vědí to předem a přesto "do toho jdou". Dobrovolně, podotýkám.

gordone, takže rozvedenej co?:-D

A vodrbanej *smich*

gordon

svobodnej, mladej a bezdetnej... kdo se smeje naposled ten se smeje nejlip*smich*

Fajn. Tak za 30-let zde a zopakovat a s usměvem. Jasný*smich*

72mona
hodnocení

0x
Já si hodím mincí. Jen nevím, jaké hodnoty... *co* M.

hodnocení

0x
Jednou.. Dvakrát.. Třikrát a pak po zbytek života při každé nové mutaci. No extra vyhlídky to nejsou ale pro člověka s autoimunitním onemocněním moc jiných cest jak se nedostat rychle do penálu nevidím.
pb®
Jen aby ho nedostala do penálu ta jeho imunita, neustále drážděná vakcínou. Aby pak nezačala místo patogen napadat i vlastní buňky. Mám RS u které se uvažuje, že očkování proti klíšťové encefalitidě může být spouštěčem. Naposledy jsem nedostala ani tetanovku, zato mi dělali testy na protilátky. Prý pokud mám dost protilátek, nebudou mě očkovat. Považuju tedy pro sebe očkování a nedejbože každoroční přeočkování za mnohem větší zdravotní riziko, než je samotný covid. Ten jsem už prodělala jako velmi mírnou virózu a pokud přijde podruhé, budu požadovat léčbu ivermektinem, případně se budu léčit sama z vlastních zdrojů, pokud v budoucnu lékaři stále budou odmítat léčit pozitivní a příznakové pacienty.
Ví bůh jak to s těmi autoimunitními doopravdy je. Oni sami nevědí Kamarádce z práce na experimentální bioléčbě s RS řekli že očkování pro ni smysl má ale až půl roku po infúzích protože ty by jinak očkovací látku zabily. A já na imunosupresivech už mám první očkování za sebou a ani mi neřekli že bych měl vysadit prášky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]