Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat , jak jsou na tom čtyřicátníci s očkováním proti kovidu, až na vás přijde řada,necháte se očkovat nebo ne?
ahoj mám mírně nad 40 a zatím jsem covida asi neměl, jak příjde očkování tak zatím nejsem rozhodnut co dělat, jak mi zakážou chodit do prace, obchodu atd tak asi co mi bude zbývat?
sklopit hlavu, zaradit se do rady a soupat nohama. Jako vsichni ostatni. Teda pokud mas co ztratit.
No co? Ze te nekdo o**be a z tveho naockovani bude mit prachy? Nevadi...clovek si zvykne na vsechno. Cesi si uz zvykli. Zdá se. Nakonec naockujes i sve deti, ktere na tu nemoc ani nejsou nachylne. Staci jen zatlacit tam kde te to zacne bolet a ohnes se
Jednorazove testovani kazdy tyden je drahe...bude se tlacit na ockovani...protoze to je pro firmy levnejsi. Firmy se ohnou pred statem, ty se ohnes pred firmami.
4mio. úvěr v bance.
Ty stojíš před vrátnicí, v jedné ruce výpověď a v druhé bumážku na očkování. "Těžké to rozhodování"
Vzdyt rikam.V takove situaci si ji sam pichnes a jeste s nadsením . Uz jen brani si toho uveru z cloveka udelalo otroka. Ale co ...clovek chtel v te dobe bydlet hned ne? Kdo mohl cekat, ze se to takto obrati v budoucnu proti nemu. No proste situace neni idealni a kno nic neriskuje nic neziska. Jenze ten kdo riskuje muze taky ztratit vsechno. A ted co je lepsi ze.
ja ty lidi neodsuzuju, nemoralizuju jejich volbu..jen predkladam uvahy, na zvazeni ... Volba rizika a jak rizikovy zivot (dusevni a fyzický) chce vest je vec kazdeho jednoho cloveka.
on neni problem ten, ze clovek si vzal hypoteku, udelal si deti, sel do budovani podniku...problem je ten, ze stat se zacina montovat do osobnich rozhodnuti cloveka (rodina, prace) a využívat jeho rozhodnuti jak vest zivot proti němu. Tim, ze mu to umele ztezuje.
Se pak muzu vy**at na nejake budovani rodiny kdyz jedinne co me muze cekat jsou dojebávky. Hrat hry budu a at to tu klidne spadne na hlavu... cele za**ane cesko. No co ...jeste, ze tu jsou ostatni lidi, kteri jdou do vseho po hlave nehledice na nasledky. Ti to jeste nejakou dobu podrží. Ja se budu snažit odpojit.
Jedine co budu muset je potlacit svuj pud mit rodinu. Kdyz nemaji na cem by me dojebali tak me nemuzou dojebat ne?
tak sorry pan gordon mě tu masiruje má moji situaci? živím 5 dětí a ženu, gordone co vy koho vy živíte, sebe? též bych uvažoval jinak kdybych byl ve vaší situaci
Blbá otázka
Já třeba vychoval dvě děti a to v té hluboké totalitě. A hádejte co. Šel bych do toho zase
no nikdo tu asi nerekne, ze toho lituje...to by bylo docela brutalni..takze to mam chapat tak, ze mit potomka za jakoukoli cenu má cenu? Žena opustí, hypoteka na krku, alimenty, dite clovek skoro neuvidi, pul majetku pryc. Nebo mi tu pisou jen stastni rodice, kterym se to povedlo. (kolik takovych je?)
Představte si, že jsou i tací, kteří mají nějak (někdy hodně) handicapované dítě, vědí to předem a přesto "do toho jdou". Dobrovolně, podotýkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.