Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 13 a zítra jdu na 13ti letou prohlídku .Hrozně se bojím protože vážím 70 kg a měřím 165.Bude mi hrozně nepříjemné .chtěla jsem se zeptat jak to probíhá a jak mi oznámí že mám nadváhu.
Kláro, ty se sobě líbíš? Ve 13ti letech je to snad už OBEZITA a ne nadváha.
Přála bych ti, aby prohlídka byla pro tebe fakt hodně nepříjemná, aby paní doktroka byla upřímná a dle možností ti řekla NEŽER, ZAČNI SE HÝBAT. Třeba po takové ukázce vypaseného čuníka ti dosvakne, že musíš se sebou začít něco dělat.
A čeho se bojíš? Ty sama víš, kolik vážíš, pro tebe to překvapení nebude. Lékař je profesionál, ten zachová chladnou hlavu, údaje si zapíše a nejspíš ti také doporučí, abys se sebou něco začala dělat. A když bude víc aktivní, nejspíš i poradí co, nebo kam se obrátit o pomoc. Nebo to bez mrknutí oka přejde a v duchu si radostí zamne ruce, kolik práce ho s tebou bude čekat. Pokud máš totiž už teď takovou nadváhu, bude tě provázet celým životem. A k tomu se nabalí zdravotní problémy. Takže žádné obavy, jdeš k lékaři a ne na sraz modelek. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.