Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadváha a 13 ti letá prohlídka

Od: klaraoswaldos odpovědí: 6 změna:

Dobrý den je mi 13 a zítra jdu na 13ti letou prohlídku .Hrozně se bojím protože vážím 70 kg a měřím 165.Bude mi hrozně nepříjemné .chtěla jsem se zeptat jak to probíhá a jak mi oznámí že mám nadváhu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

*zed**zed*Řekne ti asi něco ve stylu - Máte nadváhu. To jsou dotazy fakt

hodnocení

2x

Nebolo by lepsie namiesto otazky "ako mi oznamia nadvahu" riesit "preco mam nadvahu" a "ako sa jej zbavim"?

id
hodnocení

2x

Kláro, ty se sobě líbíš? Ve 13ti letech je to snad už OBEZITA a ne nadváha.

Přála bych ti, aby prohlídka byla pro tebe fakt hodně nepříjemná, aby paní doktroka byla upřímná a dle možností ti řekla NEŽER, ZAČNI SE HÝBAT. Třeba po takové ukázce vypaseného čuníka ti dosvakne, že musíš se sebou začít něco dělat.

ladis*
hodnocení

1x

Odeberou tě rodičům a zavřou tě do püstovací kliniky, kde ti nedají měsíc nažrat.

Jedna taková velice známá je u jezera Bajkal.

overwe
hodnocení

0x

Ahoj, probíhá to jednoduše (ostatně, co čekáš?), zvážíš se, lékař se podívá do tabulek (pro děti platí takové tabulky, kolik by cca měly na svůj věk a výšku vážit) a oznámí tobě a tvým rodičům, jak už bylo řečeno, že máš nadváhu.

72mona
hodnocení

0x

A čeho se bojíš? Ty sama víš, kolik vážíš, pro tebe to překvapení nebude. Lékař je profesionál, ten zachová chladnou hlavu, údaje si zapíše a nejspíš ti také doporučí, abys se sebou něco začala dělat. A když bude víc aktivní, nejspíš i poradí co, nebo kam se obrátit o pomoc. Nebo to bez mrknutí oka přejde a v duchu si radostí zamne ruce, kolik práce ho s tebou bude čekat. Pokud máš totiž už teď takovou nadváhu, bude tě provázet celým životem. A k tomu se nabalí zdravotní problémy. Takže žádné obavy, jdeš k lékaři a ne na sraz modelek. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]