Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosíte doma spodní prádlo?

Od: tamara* odpovědí: 8 změna:
Během nouzového stavu kdy se nemohlo nikam chodit, jsem se naučila kdy jsem více méně musela být doma. Nepoužívat doma spodní prádlo, zní to asi divně, ale když jsem doma celý den tak proč se zbytečně škrtit kalhotkami a podprsenkou. Když jsem přišla domů v pátek po práci jsem spodní prádlo odložila a oblékla ho až v pondělí ráno. V minulosti jsem o víkendu furt něco podnikala takže byla potřeba mít spodní prádlo i o víkendu na sobě.Navykla jsem si na to a přijdu si volnější a svobodnější doma bez spodního prádla, že to budu praktikovat nadále. Jak to máte nastavené u vás, jste zastánci toho že musíte mít spodní prádlo i doma, nebo ho doma rádi odložíte

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Spodní kalhotky si beru čisté každé ráno. Myslím si, že to dělá většina čistotných žen. Mám tedy za týden k vyprání /peru ale častěji/ sedmery kalhotky. Vy musíte prát sedmery tepláky. Není to zbytečné?

Navíc, občas se něco přihodí. Nemyslím hned se potentit, ale třeba nějaký menší výtok či špinění. U žen to bývá časté, i u zdravých se to občas objeví. Kalhotky se snadno dají večer přemáchnout. V teplácích co? *ee*

A když zajdu do extrému - jak se toto řeší při menstruaci? /pouštět nohavicí *smich2*/

Prostě, nosit tři dny tepláky na holém těle, to je jako nosit 3 dny stejné kalhotky. *bzum*

Štíhlé ženy nemívají problémy s tím, že je někde něco škrtí. Pokud správně zvolí velikost prádla. Pokud jste snad otylá a to škrcení Vás trápí, zvolte si spodní prádlo o velikost větší. A bude po problémech a můžete ho v pohodě nosit i doma. Jaga.

vilik*
hodnocení

1x
Nevim, no.
Moje krásná štíhlá manželka, která by na sebe nevzala žádnou umělou hrůzu nebo jiné potenciálně rizikové prádlo, se nedávno vrátila od gynekologa s tím, že nejzdravější je chodit občas dole bez.
Nahoře má vyřešeno už dávno, na to ale přišla sama, doma nikdy.
Tady zase čtu, že by v takovém případě měla být nějaká divná.
Takže se laskavě dohodněte, ať v tom já chudák nemám bordel. Sám doma občas chodím velmi spoře oděný, či dokonce vůbec.
Jinak podotýkám, všichni se doma dostatečně myjeme.

72mona
hodnocení

0x
Když mám vrchní prádlo, nosím i spodní. A někdy nosím spodní jako vrchní. Ovšem v zimě moc neexperimentuji. Husina a promodralá kůže nevypadá dobře, ať mám na sobě cokoli. M

někdy nosím spodní jako vrchní

Tak to jses jako superman. Ten taky nosi slipy pres kalhoty.

72mona
:-D No, skoro. *superman* Spíš to bylo myšleno, že pobíhám pouze ve spodním, tedy se ze spodního stává vrchní*smich* M.

pb®
hodnocení

0x
Já nosím prádlo, které je mi pohodlné a neškrtí, tedy nemám zapotřebí odhazovat podprsenku hned za dveřmi bytu. Navíc mi přijde úsornější vyprat jedny spoďáry, než jedny tepláky. Chodit celý den naostro a pak si vzít na sebe druhý den ty samé tepláky je stejné, jako vzít si na sebe špinavé spoďáry a to já nedělám.

liska5
hodnocení

0x

Kde jste všichni vzali ty tepláky? Tazatelka nic takového nepíše. A já třeba doma chodím v sukni. A když si občas vezmu apartní župánek, tak pod ním nemusím mít nic a třeba půl dne prádlo nemám.

72mona

No tak je pravda, že pokud tazatelka nikam nechodí, může být doma celý čas v noční košili. Nebo i apartním župánku:) M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]