Nejste přihlášen/a.
2x
Spodní kalhotky si beru čisté každé ráno. Myslím si, že to dělá většina čistotných žen. Mám tedy za týden k vyprání /peru ale častěji/ sedmery kalhotky. Vy musíte prát sedmery tepláky. Není to zbytečné?
Navíc, občas se něco přihodí. Nemyslím hned se potentit, ale třeba nějaký menší výtok či špinění. U žen to bývá časté, i u zdravých se to občas objeví. Kalhotky se snadno dají večer přemáchnout. V teplácích co? ![]()
A když zajdu do extrému - jak se toto řeší při menstruaci? /pouštět nohavicí
/
Prostě, nosit tři dny tepláky na holém těle, to je jako nosit 3 dny stejné kalhotky. ![]()
Štíhlé ženy nemívají problémy s tím, že je někde něco škrtí. Pokud správně zvolí velikost prádla. Pokud jste snad otylá a to škrcení Vás trápí, zvolte si spodní prádlo o velikost větší. A bude po problémech a můžete ho v pohodě nosit i doma. Jaga.
1x
Moje krásná štíhlá manželka, která by na sebe nevzala žádnou umělou hrůzu nebo jiné potenciálně rizikové prádlo, se nedávno vrátila od gynekologa s tím, že nejzdravější je chodit občas dole bez.
Nahoře má vyřešeno už dávno, na to ale přišla sama, doma nikdy.
Tady zase čtu, že by v takovém případě měla být nějaká divná.
Takže se laskavě dohodněte, ať v tom já chudák nemám bordel. Sám doma občas chodím velmi spoře oděný, či dokonce vůbec.
Jinak podotýkám, všichni se doma dostatečně myjeme.
0x
0x
Kde jste všichni vzali ty tepláky? Tazatelka nic takového nepíše. A já třeba doma chodím v sukni. A když si občas vezmu apartní župánek, tak pod ním nemusím mít nic a třeba půl dne prádlo nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.