Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cigareta, dýmka nebo e-cigareta

Od: vasnivykurak odpovědí: 8 změna:
Jsem vášnivý kuřák který běžné kouří cigarety. Jednou denně si zapálím dýmku, a tam kde nemůžu kouřit tak kouřím e-cigaretu.Myslim tim v autě doma a podobně, ne tam kde je zákaz kouření.
Stává se mi, že když potahnu z e-cigarety že se zakuckam, sílu náplně mám 12,a to kouřím cigarety typu krátké startky.
Jak je to z kouřením u vás,co s toho kouřite a jak jak to bylo u vás z přechodem z normální cigarety

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Jsem vášnivý nekuřák a jeden takový, jako Vy, bydlí nade mnou a svým děsivým neutuchajícím kašlem budí denně nad ránem půlku paneláku. Mohu tedy poradit jen jedno. Nic z toho, co uvádíte, nedoporučuji.

72mona
hodnocení

0x
Vedoucí je kuřák. Z klasických cigaret na iqos přešla ze dne na den. Od té doby přestala kašlat. Ale přiznává, že díky tomu přechodu zase vykouří víc - méně omezení. M.

hodnocení

0x

Byl jsem mtakékuřák,kouřil jsemmálo jen kolem 40 denně, při službě 24hodinovka jsem stáhnul 5 krabiček a potom do večera (od cca9hod dop.) než jsem šel večer spát ještě dalších minimálně 20cigaret. Dýmky je docela věda-nekouřil jsem,doutníky mi nechutnali.

Přes 20 let už nekouřím a jsem velmi rád ,že se mi povedlo přestat s tím zlozvykem v podtatě ze dne na den a v době kdy byli cigarety do asi 30kč ty moje necelých 20kč!

janm*
hodnocení

0x

Zdravím

Tak co se týká zdraví (při kouření) tak nejlépe na tom budou z té "klasiky" asi doutníky, nebo doutníkové cigarety protože by to měl být čistý tabák (není-li tam nějaké nevhodné "parfémování" či co ) a také dýmky, u cigarety žel spalujete ten papírek jenž je zdrojem dalších nevhodných nebo škodlivých látek a dále možná i to parfémování apod. Jinak a to málokdo ví, má v jistých dávkách nikotin i pozitivní účinky na zdraví, problém je to "spalování". Ovšem "elektriky" (různé žhavení vypařování apod.) jsem kdysi jen tak od známého zkoušel abych věděl jak to chutná a připadalo mi to jako kouřit "mlhu" ta chuť je dle mně "mimo", snad to jen trochu odlehčí plícím u těch co jsou na kouření těžce závislí a nestačí jim dát si jen tak jednou za čas nějakou tu cigaretu nebo dýmku. (sváteční kuřáci a tak by se k tomu mělo dle mně i přistupovat, pokud již kouřit "chceme")

Jestli cigareta nebo doutník je jedno.Cigareta-hrozí rakovina plic, doutník dýmka-rakovina dutiny ústní, hrtanu.Takže prašť jako uhoď.

Nevím kde to je psáno, ale ,že by JED byl zdraví prospěšný?

janm*

Ten Vaše odkazy mi přijdou jako velmi důvěryhodné weby!

jezevec*
hodnocení

0x
Kouřím už hodně let Marlboro. Elektronický cigarety mám asi tři, náplň chutná oproti Marlborkám slabě, ale v podstatě je vezmu do huby jenom když venku krutě mrzne a mě se nechce na terasu do tý zimy na normální cigáro (doma zásadně nekouříme).Ale i tak si jednou, dvakrát potáhnu a zase ji zavřu do šuplíku, oproti normální cigaretě je to jako souložit přes kalhotky. V autě nekouřím nikdy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]