Nejste přihlášen/a.
Byl jsem mtakékuřák,kouřil jsemmálo jen kolem 40 denně, při službě 24hodinovka jsem stáhnul 5 krabiček a potom do večera (od cca9hod dop.) než jsem šel večer spát ještě dalších minimálně 20cigaret. Dýmky je docela věda-nekouřil jsem,doutníky mi nechutnali.
Přes 20 let už nekouřím a jsem velmi rád ,že se mi povedlo přestat s tím zlozvykem v podtatě ze dne na den a v době kdy byli cigarety do asi 30kč ty moje necelých 20kč!
Zdravím
Tak co se týká zdraví (při kouření) tak nejlépe na tom budou z té "klasiky" asi doutníky, nebo doutníkové cigarety protože by to měl být čistý tabák (není-li tam nějaké nevhodné "parfémování" či co ) a také dýmky, u cigarety žel spalujete ten papírek jenž je zdrojem dalších nevhodných nebo škodlivých látek a dále možná i to parfémování apod. Jinak a to málokdo ví, má v jistých dávkách nikotin i pozitivní účinky na zdraví, problém je to "spalování". Ovšem "elektriky" (různé žhavení vypařování apod.) jsem kdysi jen tak od známého zkoušel abych věděl jak to chutná a připadalo mi to jako kouřit "mlhu" ta chuť je dle mně "mimo", snad to jen trochu odlehčí plícím u těch co jsou na kouření těžce závislí a nestačí jim dát si jen tak jednou za čas nějakou tu cigaretu nebo dýmku. (sváteční kuřáci a tak by se k tomu mělo dle mně i přistupovat, pokud již kouřit "chceme")
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.