Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledky testování dětí na psychice - diskuze

Od: senior odpovědí: 42 změna:

Je mi zle, kdo tohle zapřičinil a kdo to podporuje.

Za mě to je týrání.

Dávám jenom na vědomost, je to spirála a bude hůř?

parlamentnilisty.cz/...

Každý z lidí má svůj příběh: "Například holčička prosící maminku, aby nechodila do práce, protože se bojí jít do školy kvůli testům, a když jí maminka řekla, žedo práce jít musí, aby měli korunky, tak jí ta holčička začala slibovat, že bude méně jíst. To jsem měla i slzy v očích. Nebo chlapec, který řekne, že se moc těší za kamarády, ale že se kvůli tomu nechce dusit, protože už to zažil, a bylo to hrozné, a že si myslí, že je ve školeučitelé schválně tak týrají, aby klidně seděli a byli z roušek unaveni." Jsou i situace, kdy se rodiče neshodnou a každý má jiný názor. "Otec nechce, aby to dítě podstupovalo, matka naopak souhlasí, a rodiče jsou rozvedeni.Dítě řeklo matce, že ji nechce jako mámu, a že chce bydlet s tátou, který ho nenechá mučit. Nikdo si neumí představit, co to dělá s dětmi tohoto věku. Paradoxní je, že se všude radí rodičům – nějak jim to vysvětlete, maminku oni poslechnou. Jedna z těch maminek mi napsala – to mám dítěti lhát, že je to správné, když si myslím pravý opak? To už je jako kdysi, když rodiče vysvětlovali, že je lépe do toho pionýra jít, aby se to s dítětem netáhlo? Proto je v ústavní stížnosti mimo jiné označeno porušení úmluv na ochranu rodiny,"říká advokátka.

Rodiče bojujte za svoje děti, vyjádřete nesouhlas.

petice.com/...

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Takove hystericke sceny a vety tady vubec nepatri. Ktomu je tohle reklama. Kazdy normalni rodic to diteti vysvetli a ukaze o co jde. Ja jim to ukazal jak se to dela, vyzkousely si to a vse probehlo v pohode. Ted se tomu smeji.
senior
hodnocení

Není to politika, jde o zdraví a životy.

Roušky, 2 roušky, respirátory, testy, uzavírky, očkování 1., 2., 3., a další, covid pasy, čipování, opravdu nevidíte, kam to směřuje? Nikdy nebude konec, stále budou nové a nové mutace.

Ty mutace budou roznášet právě ti oočkovaní.

Stále se bude očkovat a dusit.

Tohle přece řekl už včera Babiš, že bude potřeba třetí očkování.

Jak to, že v Bělorusku je klid?

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, je to pouze Vaše další propagace Parlamentních listů zde (možná i porušení pravidla Z3 o vkládání reklamy). Zdravím!

doplněno 16.04.21 10:34:

senior / pohanka - ale zamilovaná do nich jste .

senior
hodnocení

PL nejsou moje, nemám v nich žádný podíl, ani užitek *zed*.

Tou hlavou tlučeš do zdi už asi příliš dlouho. Zkus tu hlavu nechat odpočinout. Třeba se něco zregeneruje.

Kdo tady propaguje dezinformační weby, ten si nezaslouží radu.

Co si zaslouží ten, kdo propaguje cenzuru?

id
hodnocení

4x

Pohanko/ seniore + 5 dalších nicků - když už máte tu potřebu číst a věřit takovým sra.kám, tak je prosím nerozesílejte dál. Nejsem sama, kdo vás o to prosil i v minulosti. 5 x jste se loučila, že už NIKDY sem nezavítáte a už to zde je zase. Nemyslím vás, ale ta vaše vlákna *zed* Jak bychom byli rádi, kdyby jste si našla jinou literaturu a neposílala poplašné, nenávistné, pobuřující zprávy.

S takovou literaturou se vám sakra musí špatně žít.

asd1
hodnocení

3x

Ano, když je rodič pako tak to odnese dítě.

Viděl jsi ten test? Jaktože pro drtivou většinu dětí to není žádný problém? Poseroutka kvičí tak covid řešit nebudem, ať slabý kusy vychcípaj a stát aspoň ušetří na důchodech?

Bát se zašťourání v nose moc normální není, obzvlášť když většina děcek furt loví sopla *smich* Ale když jí to maminka podá jakože jí propíchnou mozek a dají tam čip, tak pak chápu že se holčička bojí...

16.04.21 10:32

Souhlas*palec*

senior
hodnocení

Ty testy, kterými se testují děti ve školách nejsou schválené pro používání v EU.

Nemají povolené standarty a ověření.

Jsou to šmejdy, nebezpečné, málo průkazné, nespolehlivé.

A kde berete tu jistotu, že jen to co schválí Eu moloch je to nej? Nevěřím jim ani pozdrav.

motak
Napred kvičí, že nám neco zakazuje/přikazuje ta zla EU, ted kvičí, ze něco nemá schválení EU...
senior
hodnocení

To je ten paradox k zamyšlení.

Je to totiž dvojsečné.

,,Vakcíny,, totiž jsou experimentální a mají výjimku.

Sputnik také nemá potřebné zkoušky a přestože má vynikající výsledky, tak se tady prostě nedoveze.

Kolik už stovek lidí v celém světě zemřelo, u nás se eviduje přes 30 úmrtí a kdoví kolik poškození.

Porovnejte, když výrobce automobilů zjistí chybu a kvůli ní se zabijí 2, 3 osoby, tak se okamžitě chyba napravuje, obesílají se zákazníci ke kontrole. A tady je úmrtí po píchnutí přijatelné riziko?

Jinak, kdo nechce, ať to nečte a nepřispívá, osobní napadání ukazuje na vaši úroveň. Je to tady nějaká uzavřená skupina?

Vy máte svoji pravdu, já mám zase svoji. Možná někdy někomu docvakne, oč se tady hraje.

id - psala jsem, že se na jaře vrátím.

Není dobré dělat, že problémy neexistují.

ac24.cz/...

hodnocení

2x

Jaké týrání? to už jsou dnešní děti tak zhýčkané, že nevydrží ani výtěr z nosu? V životě je čekají mnohem horší věci.

"Rodiče bojujte za svoje děti, vyjádřete nesouhlas."

Děti už mám dospělé, takže bojuju za vnočata. A protože nechci, aby se nakazila a navíc roznášela virus v širokém okolí, podporuju testy ve školách. A to bez ohledu na to, která vláda to zařídila. Politika sem rozhodně nepatří!

senior
hodnocení

I když ty tyčinky obsahují rakovinotvornou látku, kterou se sterilizují a navíc některé mohou obsahovat morgellony, umělé živé organismy?

Ony to vydrží, ale je to vůbec účelné?

gazda*
V jiném příspěvku jsem dal seznam dezinformačních webů. Prosím o přečtení a na tyto weby nechodit a nešířit po netu tyto žvásty a lži. Určitě víc věřím vědcům a lékařům než lhářům a manipulátorům.

gazda*
hodnocení

2x
Parlamentní listy hahaha. Lži, manipulace.. Ověřujte si trošku zdroje informací, které čtete. Mám dvě dcery 6 a 8 let a testování úplně v pohodě a to máme na Moravě ty složitější testy.
ct24.ceskatelevize.cz/...
Seznam dezinformačních webů:
cs.m.wikipedia.org/...
gazda*
Tak určitě... :) Prosím o obsáhlejší odpověď.

Seznam dezinformačních webů ..

gazda*

a co je tam špatně?

Špatně jen to, že jich tam spousta chybí. Takový web si dneska může vytvořit každý, kdo umí napočítat do deseti a napsat tam co chce. Spousta lidí je schopná uvěřit každé hovadině, protože co je psáno to je dáno. Viz seniorovy rakovinotvorné , umělé živé organismy, morgellony.
senior
hodnocení

U mnohých dezinformačních webů se ukáže, co psali před rokem, tak nyní se zavádí v praxi, nebo je to už skutečnost.

Někdo tu napsal, že dostanete do nosu, nebo ,,vakcínou,, která by se ale takto neměla nazývat, nějaký čip. Ano, morgelon, který ve vás bude růst, to je ta nanotechnologie, o které my obyčejný lid vůbec nic nevíme a neumíme si představit.

Video je z roku 2016 s českými titulky.

Chybí tam třeba seznam.cz , ČT, ČRo, BBC, ..

Když už chcete cenzurovat.

Copak morgellony, a Jurský park jste viděl? Já jenom jestli už kupujete vysokonapěťové elektrické ohradníky.
gazda*

Ano, občas je nějaká blbost i na bbc a čt, čro.. ale tam na to někdo upozorní, článek se opraví, občas se za chybu i omluví. Ale dezinformčních webů jsou kvanta a i vzdělaní lidé mi občas pošlou mailem odkaz na nějaký blábol. Jediná obrana je lidi upozornit a vzdělávat. Když někomu odpovím, že ten odkaz co poslal je naprostý žvást, tak často dostanu odpověď: Já to nečetl, ale nadpis byl zajímavý..., tak to posílám dál. Bóže lidi. Myslete trošku. Jak říká moje maminka. Lidem chybí zdravý selský rozum. Trošku se zamyslet a pochopit souvislosti. Je jednodušší přečíst bombastický nadpis a bez rozmyslu to poslat dál, jako ověřený fakt.

Pak tahle republika vypadá, jak vypadá.

Mno... tak jestli věříte takovým blábolům a fyzikálním nesmyslům které jsou v tom videu, tak nemá cenu Vás o něčem přesvědčovcat *zed*. Dokoukal jsem zhruba do poloviny, dál už jsem neměl sílu. Trochu mi tam ale chyběla zmínka o oblíbených "Iluminátech" (ale možná byla v té části, kterou už jsem neviděl ;)).

senior
hodnocení

Snažím se lidem otevřít lidem oči. Včera vyšlo, že když bude 70 % obyvatel oočkováno, tak se vše vrátí k normálu.

Přesto se to v zahraničí komentuje takto: otevrisvoumysl.cz/...

Proč očkovat, když opatření neskončí?

Očkování slouží k depopulaci lidstva. Zajímáte se o Great reset?

Všechno tohle testování dětí ve školách je jenom malá součást tohoto zrůdného plánu.

Ovládnutí, nastolit poslušnost.

Magdon, myslím, že si normální člověk nedokáže představit, kam až věda zašla. Právě proto je to tajné. Nikde to nebude prezentováno. Škoda, že nedokoukáte. Proč padají ptáci mrtví z nebe, velryby hynou atd. Bude to někdy možné ovládat i u lidí?

ben®

senior / pohanka - děláte tu "osvětu" pro SPD a pana Okamuru zcela zdarma nebo za to něco máte? Ta otázka je jenom řečnická, tak ani nemusíte reagovat.

gazda*

otevrisvoumysl.cz je další dezinformční web:

manipulatori.cz/...

jo - manipulatori.cz, abych nezapomněl.

gazda*

Tak určitě... Doufám, že znáte i anglické slovo hoax. A Praha.eu je určitě taky podle Vás dezinformační web?

ockovani.praha.eu/...

A aktualne.cz taky?

zpravy.aktualne.cz/...

haha..

hodnocení

2x

Mám tady vedle sousedku a má dvě děti, žádné takové problémy u nich nejsou, a ani o tom doma nijak nediskutují. Myslím si, že tam kde nějaké problémy jsou, je vina rodičů těch dětí, kteří to přehání, zrovna tak jako Vy tady. Plakat nad tím, že holčička slibuje že bude méně jíst *ee*, to je spíš k smíchu, protože to si vymyslel nějaký dospělý a jestli to nějaká holčička opravdu říkala, tak jí to doma naučili jako básničku. Že se tím zabýváte, to se opravdu divím. Vyhledávat takové koniny na internetu, to by mne teda ani trochu nebavilo. Ještěže je podobných lidí málo. Normální rodiče takové hlouposti neřeší. Já si myslím, že takové pitomosti spíše řeší lidi, kteří ani děti nemají a chtějí jenom debatovat o h..ně a štvát lidi proti sobě.

senior
hodnocení

Ano, děti si zvyknou, většina občanů též.

A nároky, nařízení budou jenom přibývat.

Řítíme se do totality, kdy nebudeme moct cokoliv ovlivnit, kdy nebude svoboda slova, pohybu, svobodného rozhodnutí.

Nákupy roušek, respirátorů, zakázky na ochranné prostředky, zakázky na testy, na výtěry, na vakcíny.

Za vším se schovávají soukromé společnosti, které vznikly teprve nedávno, na jaře minulého roku, jako jeden z dodavatelů testů pro školáky. Ze 354 648 testovaných českých školáků, kteří se v pondělí a ve čtvrtek testovali, bylo pozitivních jen 160 školáků. Jen 160 ze více jak 350 000 dětí, to je 0,45 promile ze všech vzorků.

A proto je prý potřeba děti testovat PCR testy! My z těch dětí pozitivní pacienty uděláme. PCR testy umí vyrobit pozitivitu díky cyklickému namnožení.

Zdravé děti budou mít kovid stejně.

---------------

Ano, děti už nemám malé, ale chtěla bych, aby další pokolení, naše budoucnost, žila v dobrém světě, neovládaném hrstkou zbohatlíků, kteří chtějí mít planetu pro sebe a snesou okolo sebe jenom tak tu zlatou miliardu.

Doufám, že se jim to nepodaří.

@senior - PCR testy umí vyrobit pozitivitu díky cyklickému namnožení.
Zajímavé... určitě umíte popsat jak to dělají.

hodnocení

1x

Jediné správné řešení je opět zakázat výuku prezenční. Testy ve školách jsou prováděny natolik špatně a samy o sobě jsou tak nespolehlivé, že jsou bezcenné.

asd1

Bezcenný nejsou. I když žádný zázrak to nei, tak je to mnohem lepší než nic.. A nechat děti doma je taky pitommost..

Škoda že se zadusily testy Žďárského, ty se tváří řádově líp... Akorát by si někdo nenahrabal..

Jistě, o spolehlivosti antigenních testů se dá polemizovat. To ale nemění nic na tom, že testy obecně jsou přínosné.

Samosebou, ale tyhle a v tomhle provedení rozhodně pouze škodí. Na základě jejich nesmyslých výsledků se bude prosazovat omyl, že děti vlastně nic nepřenášejí.

liska5
hodnocení

1x

Jak bude plašit matka, tak bude plašit dítě.

hodnocení

0x

Líbí se mi, jak na té wikipedii sugestivně rozepisují, kdo tam všechno přispívá ale tak nějak taktně zamlčují ty ostatní přispěvatele*smich*

parlamentnilisty.cz/...

Výsledky testování dětí na psychice - diskuze

verci
hodnocení

0x

Děti po vysvětlení testování snáší docela bez problémů, lépe než dospělí, kteří musí protrpět testovací tyčinku až "pomalu do mozku".

id
hodnocení

0x

SENIORE - Pohanko atd ... nemyslím to zle, ale běžte se léčit a zbytek života ( 20 let) prožijte radostněji. A nebo najděte si chlapa, určitě žijete jak kůl v plotě obklopena "parlamentními listy"

-------------

Dám krk za to, že jste nebyla ani v jedné škole u testování žáků, malé děti nemáte, ale perfektně všechno víte. Víte prd, pouze strašíte obyvatelstvo. Kéž by už za tohle byly postihy. Vzpamatujte se.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]