Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už jste dostali roční vyúčtování služeb-vodné a stočné

Od: julka odpovědí: 3 změna:
Chtěla jsem se zeptat, jestli už máte někdo roční vyúčtování za služby-vodné a stočné.Někteří moji znamí už ho mají a docela velké nedoplatky.Když jsem to s nimi konzultovala,tak největší náklady jsou za ústřední topení zahrnuté v nájmu. Já mám plynové topení, které platím zvlášť,tak bych se chtěla zaměřit nejvíce na to vodné a stočné,jestli to v rámci zdražení nějak nepovyskočilo nahoru oproti předchozím obdobím.Zase mne trochu uklidňuje,než mi to vyúčtování dorazí,že minulý rok snížili DPH z 15% na 10%.Bydlím sama, snažím se šetřit a vodu užívám normálně.Je to tento rok voda strašák nebo podobné jako předtím ostatní roky 2-3roky zpět?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Ano včera. Voda + tepení. Mám slušný přeplatek jako každý rok.

anony*
hodnocení

0x

Ano. Za vodné stočné doplácíme asi letos 590,-, Největší položka je v našem vyúčtování výah.

hodnocení

0x

Již jsem dělal vyúčtování za dům s 10 byty, několik lidí mělo přeplatek, asi 1000Kč, jiní doplatek, až 7500Kč. Upravil jsem zálohy a hotovo.

Na konci března, dostali přeplatky, na doplatky mají splátkový kalendář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]