Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
stava se vam, ze se vam zda o mrtvych, ktere jste neznali? Ty zesnule, ktere jsem znal, tak nikdy nemluvili ve snu a delali jakoby nic a nemel jsem z toho zadne pocity, kolikrat jsem se jich zeptal, co tu delaji, kdyz uz jsou mrtvi a oni mlceli. Ale casto se mi zda o neznamych, teda jen z doslechu, treba umrel soused v panelaku, ktereho jsem neznal, protoze umrel za dva dny co jsem se pristehoval a ani jsem ho nikdy nevidel, a kdyz jsem jej uvidel ve snu (proste jsem vedel ze je to on a je to uz dva roky co zemrel) tak jsem zacal kricet strachem a mne to vzbudilo. A stava se mi to casto, ze potkam ve snu lidi a jakmile si uvedomim, ze v realite jsou mrtvi (coz nevim, proc si to myslim v tom snu), tak zacnu kricet a nachytam se, jak kricim i realne + pak uz neusnu a hodinu me doprovazi strach a mrazeni a neprijemny tlukot srdce, je to cca 3x do tydne a trva to uz nekolik let, zacina me to takzvane srat :D. Nepamatuju, kdy se mi zdalo neco "normalniho", no mozna si to jen nepamatuju :D
Na horory se nedivam, ze by to jako melo mit souvislost, budim krikem i sousedy :D Celkove proste ve snu castokrat vim, ze je to sen a jakmile si to reknu v tom snu, tak je to najednou nadherne ale brzo to konci. Je to zajimave a nevim, proc to tak je. Mate nekdo podobne zkusenosti a co si z toho mam vzit? Psychologa nechci, dekuji :D
Ve snáři je, že když mluvíš s mrtvými, co dávno zemřeli, tak to znamená štěstí, zbohatnutí, spokojenost.
Pak jsou tam varianty, zda je neseš na márách, zda je pochováváš, či jsou v rozkladu. To pak jsou negativní věci.
Popravde si nepamatuju, jestli jsem s nekym mluvil, ale spis ne. A podle toho bych mel byt uz davno bohac ne? :D Vzdy mrtve vidim ve snu zive.
Západní psychologové většinou následují jungovskou školu. Viděl jsem jeden jungovský snář online a byl spekulativní.
Podle indických tradičních textů se mrtví příbuzní zjevují ve snech, když se jim nepodařilo klidně odejít, ale zůstali v podobě duchů (viz film Duch - Patrick Swayze a Demi Moore). Žádají o pomoc a jsou na to různé metody.
Pokud mrtví nemluví a jsou to navíc cizí lidé, pak k nim nemáte žádné osobní závazky. Je možné se za ně pomodlit a poprosit, aby tyto sny skončily.
Proti zlým snům lze před usnutím vyslovit prosbu o ochranu: "Hanumán Garuda Bhíma duhsvapnát rakša mám".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.