Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypočítat obsah lichoběžníku

Od: zek* odpovědí: 4 změna:

JESTLIŽE a=5 cm, b=3 cm, c=5 cm a d=4 cm?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

google
hodnocení

0x
hop®

! Pravidlo Z4: je zakázáno odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: "tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!

id

Ne hloupí snad školáci nejsou, ale proč by něco hledali, když jim někdo může vypočítat domácí úkol. Kdyby se projevila alespoň snaha. Konkrétně tento dotaz zní jako rozkaz !

zek*
hodnocení

Ano, již jsem lichoběžníky nastudovala a postup řešení našla na internetu a není nutné již na mou otázku odpovídat. Je mi 70 + a už jsem toho dost ze ZŠ zapomněla. Potřebovala jsem poradit vnučce. Připadá mi, že je to trochu komplikovaný příklad - z 10, které dostalI školáci za DÚ. Za strohost se omlouvám- strávila jsem nad tím dost času.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obsah lichoběžníku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]