Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To se dějí věci i ve sportě

Od: fero* odpovědí: 9 změna:

Jak hodnotíte potrestání fotbal.Slávie p.Kúdeli v utkání s R.G. a zákrok na brankáře Slávie Koláře při stejném utkání,

na kterém se usnesla "nezávislá UEFA".

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dvě vrcholné prasárny.

hodnocení

2x

Jó fotbal, to je ta blbost, jak 10 milionu lidí radí 11-ti milionářům, jak dělat svojí práci?

willybrandt*
hodnocení

1x

Očekávám (možná naivně) vyjádření UEFA s jasným odůvodněním a hlavně důkazem, že se Kúdela opravdu dopustil tohoto činu. V opačném případě (pokud UEFA nezdůvodní své rozhodnutí na základě jasných důkazů), vzbudí pochybnosti. Dle právníka Kúdely se již chtěji odvolat. Stále pohlížím na hráče Slavie jako na nevinného.

hodnocení

1x

Mimochodem - bez ohledu na to, co kdo řekl nebo ne - z opice vznikli jen černoši? Nebo proč mají černoši k opicím nějak jiný vztah, než ostatní rasy?

gordon

taky to nechapu... nevidim vubec zadnou souvislost. *nevi*

hodnocení

0x

Nijak, nebyl jsem u toho.

fero*
hodnocení

To je škoda,nedívejte se jenom na ČT 24,nebo na J.Soukupa i ve sportu se nyní dějí věci ne ve jménu sportu,ale

v zájmu peněz,politiky a rasismu.

Máš hodně úzkej obzor, já jsem ale realista. Nějakej Soukup, nebo ČT, mě nezajímají. Ale nekecám do věcí, o kterých neví pořádně ani ti co mají rozhodovat. Jsou to jen spekulace. Dělat chytrého umí kdejaký jouda.

motak
To musíte být docela jednoduchý člověk, když si myslíte, že ve vrcholnem sportu se dělalo někdy něco kvůli sportu a ne kvůli penězům...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]