Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechutné reklamy

Od: makk odpovědí: 33 změna:

Není to ani tak dotaz, spíš povzdech. Docela mi tu vadí reklamy s fotografiemi nechutně znetvořených nehtů. Jsou to reklamy na nějaké prostředky proti písním či co. Nikdy jsem na žádnou z nich neklikl a přesto je to jedna z nejčastějších, která se mi zobrazuje, takže o cílené reklamě nemůže být ani řeč.

Nevím, ale reklama by dle mého názoru měla zachovávat určitou etiku. To si opravdu tvůrce reklamy myslí, že když se z jeho reklamy s prominutím pobliju, tak si jeho výrobek koupím i když ho nepotřebuju? Na mě ta reklama působí tak, že když se mi tato nechutnost zobrazí, raději stránku zavřu a na dotaz neodpovídám.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Mě udivuje jak si na reklamy stěžují neregistrovaní uživatelé a přitom sem chodí pravidelněji. Nevím proč se tedy nezaregistrují;)
72mona
No jo, cesty Páně (a uživatelů) jsou nevyzpytatelné *smich*
Někteří jsou nepřihlášení, ale registraci mají. Reklamy jsou problém, pokud překrývají příspěvky. I to se občas děje. M.

No dobře Mono...a jaký to má vlastně smysl? Jen mě to fakt zajímá co k tomu lidi vede.
Snaha o anonymitu? To možná jak u koho, ale plno lidí má podoný nick. Nechuť se přihlašovat? Asi tam bych to viděl. Podobné věci vidím v práci, kdy je problém přihlásit se jednou za den do nějakého portálu...

72mona
To už je těžká filozofie:-D Každého k tomu vede něco jiného. A je to jako se vším. Pro někoho naprosto zásadní problém, ovšem z pohledu druhého naprostá malichernost. M.

michalverner
hodnocení

2x
Pokud se při reklamě "poblijete" tak na jí jistě nezapomenete a to je záměr.
makk
hodnocení

To máte pravdu, ale že ji nezapomenu, ještě neznamená, že si přípravek koupím, krom toho stejně si jméno ano nepřečtu, protože nato nechci koukat.

Já možná funguju jinak než běžný zákazník, ale třeba jsem dlouho odmítal nakupovat v Alze a to díky tomu jejich stupidnímu zelenému pidimužíkovi. Dnes už u nich nakupuju, protože mě přesvědčili kvalitou služeb a dobrými cenami, ale býval jsem mohl u nich nakoupovat už dávno. Máte pravdu, že mi stále v uších zní ten jeho protivný hlas: "Kup si třeba notebook... za XX korun", ale nikdy mě ani na okmažik nenapadne o té koupi uvažovat. Nakupuju tam, ale co já chci a kdy chci, ne co mi nařídí ten protivný pidimužík.

astik
Jsem stejného názoru (viz reklama přes celou obrazovku jak si čistit zuby, či "plesnivé ruce"...). Reklamy nesnáším. Cíleně je vypínám. Když něco chci, najdu si to sama, či s pomocí zdejšího portálu. :) 99% reklamních výrobků jsou předražený šmejdi, proto nám je pořád cpou. A navíc šíleně řvou. Koukám na film a ve vteřině mám málem infarkt! V tu chvíli bych někoho praštila - toho, co to úmyslně dovolil. Na netu hledám nějakou věc, a než se mi stránka otevře, tak to pár vteřin trvá, než tam naběhnout všechny stupidní reklamy. Nakonec ta věc, pro kterou jsem tu stránku otevírala, je upozadněna někde v rohu, protože reklama je přeci důležitější. A za tohle si platíme nemalé peníze. Super! Také jen povzdech.

senior
hodnocení

2x

Existují programy jak zablokovat reklamy, také Váš prohlížeč toto jistě umožňuje.

Naučte se to, podrobný postup Vás navede.

cs.wizcase.com/...

makk

Ano, ale také existují skripty, které ty programy odhalí a pak vám třeba nedovolí vstup na ten web. Konkrétně zde, pokud použijete addblock, tak vám není umožněno založit nový dotaz.

hodnocení

2x

Mně vadí Issová, jak řve na psa, pak Liška, jak ze sebe dělá mimoně ,ale teď váhám, jestli si nemám koupit houbičku Viledu, vrátila bych se domů a nic nemusela uklízet, měla bych všechno čisté. Myslíte, že umí i luxovat a mýt okna? Ještě by mi mohla uvařit oběd. No, některé reklamy jsou k nezaplacení, proto podle reklamy koupímněco jen opravdu vyjímečně.

Taky mi vadí to její zbytečné řvaní. Ještě nesnáším zelenýho tajtrlíka, ale pravda je taková, ž v Alze taky nakupuju. A Bohemia energy nemá ani cenu komentovat.

hodnocení

2x

Po dlouhé době se mi líbí jedna reklama s dědečkem a mašinkama. Ale při večeři pozorovat krvavé flusance v umyvadle je dost nechutné.

astik
Tak tohle mě vadí 24/7. Je to nechutný *blee* Navíc agresivita reklam je čím dál větší. Mě tím spíše odradí.
72mona

...při večeři pozorovat krvavé flusance v umyvadle je dost nechutné.

Možná by stačilo při večeři nesledovat televizi:-D M.

liska5
hodnocení

1x

Mně zas dělá zle ta chraptivá baba Planeo elektro, ten prokouřenej a prochlastanej hlas. To mám úplně husí kůži...A to nejsem žádnej cíťa.

Taky mne zaráží, že si vybrali zrovna takový hlas. Já si tu ženskou představuji jako tlustou a vyžilou ženskou. :-D

makk
hodnocení

Jo Planeo taky "miluju". Taky jsem tam nikdy nic nekoupil.

astik
Přesně. Také vidím hospodskou ženskou V cenový kategorie, jak hulí 50 denně, chlastá jak duha, a pak jde dělat reklamu. Fuj! To musí být něčí protekční teta...*smich*
liska5

To bude ta negativní reklama, když se zapíše do povědomí něco tak nechutného. Laskavý hlas bychom zapomněli.

liska5

Aha, no jo. Já zas tak soustavně telku nesleduju. Když jsou reklamy, tak jdu rychle něco užitečného udělat... Tak jsem se teď koukla...To bych byla taky v rozpacích. Je to svým způsobem trapné, že národ musí povzbuzovat k trpělivosti a nošení roušek téměř století lidé, co zažili nesrovnatelné utrpení a hrůzy. Jako by to ti mladí autoři necítili, že tím tak trochu zlehčují osobní tragedie oněch pamětníků...

liska5

Tohle je pro 72mona. Nezařadila jsem to správně. Sorry.

72mona
Liško, právě. Ta reklama srovnává nesrovnatelné. Ještě jsem to vnitřně nezpracovala :( M.

Mně zas dělá zle ta chraptivá baba Planeo elektro, ten prokouřenej a prochlastanej hlas.*smich2*

1. Sandra Pogodová

google.com/...

2.Ludmila Molínová

google.com/...

liska5

Sandru Pogodovou mám ráda, s ní je sranda. Že by ona byla ta baba z Planeo elektro, to mne nenapadlo. A tu druhou neznám.

Právě ona v reklamě na Planeo i hrála. Později reklamy dělali jen s jejím hlasem. Opravdu je to ona.

hodnocení

0x

Mně se na poradně žádné reklamy nezobrazují, ale asi to je tím, že jsem přihlášená. Jinak ale s Vámi souhlasím a také mi některé reklamy lezou krkem. Třeba ta v televizi, kde ta ženská velmi radostným hlasem hlásí, že dnes udělají velikou radost Helence a nejenom jí, neboť pro ni mají připravenou třeba červenou řepu za xx korun. Ta jména pokaždé střídají a strašně mi to leze na nervy, a ten její jásavý tón mi leze krkem. Ani nevím který obchod to je.

astik
Přesně, takže pokud se nejmenujete v daný den Helenka, tak máte smůlu, žádná akce *smich* Taky mi s tím lezou na nervy, myslím, že je to Kaufland...?

72mona
hodnocení

0x
To mi připomnělo mého tatínka. Měli nově přístup k internetu, tak brouzdal...a pak časté telefonáty: prosimtě, ono se mi tady něco stáhlo, ono se mi tady něco objevilo, ono mi něco zmizelo... No a poslední dobou ho pořád trápily právě reklamy na plísně nehtů. To už byl opravdu naštvanej, protože než něco odkliknul, vlezla tam ta reklama a on otevřel právě ji. O to víc se mu zobrazovala :-D
Mně osobně teď vyloženě žádná netrápí, tak nějak se je snažím ignorovat. Jen jsem byla lehce na rozpacích z reklamy v televizi: Paměť národa. M.
doplněno 14.04.21 14:05: Tohle: mediar.cz/...
liska5

72mono, to bylo co? Já pro Paměť národa teď něco připravuju...

makk
hodnocení

Já v tom vidím problém dnešní doby. Ta reklama na nás útočí ze všech stran a stále agresivněji, že pak lidi nevnímají nic. Příklad z praxe: Známá měla narozeniny a v práci se složili a pronajali jí bilboard, kolem kterého denně jezdí do práce a dali tam její fotku a nějaké přání či co. Ona kolem toho 14 dní jezdila a ničeho si nevšimla :). Pak jsem tam náhodou jel já a říkám jí "hele ty jsi na bilboardu", tak si to honem jela vyfotit. Ale kdybych tam nejel, tak bude měsíc jezdit kolem a nevšimne si.

Takže já říkám: "Dnes je komunikace tak snadná, že se stává nemožnou" :).

hodnocení

0x

Na PC blokuji, tak ty mne nevadí

Ale ty v TV*smich*

Teď zrovna běží v TV reklama na Bake rols. Pod reklamou titulek, něco jako: "Prosím neopakovat, reklama je natočena za spolupráce kaskadéru a v řízeném prostředí"

No už si začínám připadat jak té emerice.

Ke každému výrobku 20-ti stránkový manuál(Nesušte křečka v mikrovlnce, pračka neslouží pro koupání psa atd...,)

To už tu máme takové ******?

astik
Když je v USA možné dostat odškodné za to, že dám kočku,... do mikrovlnky, a ona chcípne (chudák zvířátko *plac* ), tak se nedivím, že tam začali mít upozornění a varování pro každou stupiditu. Koupím si tričko a mám k němu přišitou "knížku"! Svět zblbnul. *alene*

No jo u nás přejedu slepici a zaplatím 100kč, V amrice i vajíčka a kuřata co mohla snést do konce života. Holt mají lepší zákony. Právníky*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]