Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Média a covid - pravdy

Od: filippp odpovědí: 13 změna:
Zdravím, jaký máte názor na média typu Aeronet, Sputnik atd.
Zajímavé je, že na těchto doménách se často vyskytujou popírání dezinformace atd.
Zde uvedu příklad: aeronet.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajagreva
hodnocení

6x
Internet je plný informací, najdete zde vše. Ale nikdy nevíte, co je lež, i kdyby to tvrdili na NWOO nebo na TV nova nebo “experti” a “vědci”. Jisté však je, že stejně nic z toho neovlivníte a stejně je Vám to k ničemu. Pořád zde budou lidi tvrdit tohle a druzí tamto. Je lepší se tím nezabývat, bude Vám lépe.

1we
hodnocení

6x
pravda začíná tam k se končí signál české televize

hodnocení

2x

Nemám slov *zed*a kdyby náhodou jo, ..., tak sem zablokovanej tak na tři měsíce.

ladis*
hodnocení

2x

"Mohou morgellony v mozku, pokud se tam dostanou cévami, způsobovat tyto děsivé epizody spánkové deprivace?"

Tak to je silna kava :) To uz vyzaduje iq >100

Jak to vidim ja? Polovina lidi ma podprumerny intelekt. Prevazne zahle polovina vyhledava informace, je po nich hladova. Zahlti se informacemi, ktere NEUMI VYHODNOTIT.

Na tom pochopitelne vydelavaji vsechny druhy novinaru.

Rozlisit relevantni informace je pritom snadne, ale pracne, ptat se po zdrojich, patrat po zdrojich.

Kdyz si totiz tu praci date, zjistite, ze treba Bermudsky trojuhelnik vzniknul z nejake scifi povidky, jak to bylo s Velikonocnim ostrovem, se spenatem atp. Ale kdo jde dnes po zdrojich? Rozhodne ne ta podprumerna polovina spolecnosti, na ktere jsou mireny bulvary a konspiracni weby.

A kdo ty manipulativni weby plati? Vzdycky nekdo, to je slozitejsi.

liska5
hodnocení

0x

Mně zase přišel mail, jak se hýbou tenoučká černá vlákénka - morgellony v respirátorech. Tak jsem respirátory, co byly doma, lehce nahřála a opakovaně a dlouho je pozorovala silnou lupou, jak v mailu doporučovali, a NIC jsem nespatřila! Přitom ta videa vypadala hodně opravdově.

ladis*

Vazne te napadlo takovou blbost testovat? Pokud by to mel byt seriozni test, potrebujes mnoho vzorku, mikroskop a spoustu casu a vedeckych znalosti.

liska5

Prostě jsem to zkusila. Zvědavost mi nedala. Nemusím mít vzorek statisticky významný. Oni to tam drželi v pinzetě a tvrdili, že je to viditelné pouhým okem. A že proto na covid zabírá Ivermectin, který je určen na parazity. A že tito černí nitkovití tvorové přinesli mutace na svých tělech. Parazitů máme v sobě hodně. Bakterií a virů mají určitě na sobě taky dost. Ale aby se ukrývali v originál balených respirátorech mi připadlo absurdní. A jestli má někdo obavy, stačí napařovací žehlička. Jen mne fascinuje ta propracovanost oné zprávy a jak rychle se šíří...

ladis*

Mozna by si stacilo prostudovat zaklady stupidologie od koukolika, aneb proc jsme iracionalni, tak je tohle presne popsane... Jenze lidi jsou ...

senior
hodnocení

0x

Nějak jsem nepochopila tuto větu - Zajímavé je, že na těchto doménách se často vyskytujou popírání dezinformace atd.
Člověk by se měl zajímat o vše a vyhodnocovat. Dnes na podobné téma i na Pravém Prostoru - pravyprostor.cz/...

Takže, zcela se vyhýbat a nečíst, nezajímat se o tyto weby není v pořádku. Je potřeba porovnávat a hned nezatracovat.

To, co před rokem uvedl Aeronet, se po roce stává skutečností.

Covid pasy, kontroly, očkování, nové mutace, další očkování ...

Dobré je číst i diskuze. Lidé tam píší, co opravdu cítí, co prožívají, jaké mají zkušenosti, problémy, prostě ze života. Dá se říci, že diskuze na AE je slušnější, než na Parlamentních listech, kde je opravdu hodně trollů a velká část diskutujících používá vulgární slova, napadání atd..

nox®

O očkovacích pasech a podobném ale mluvil kdejaký jarda od začátku "pandemie", takže to o webech jako Aeronet neříká vůbec nic.

liska5

Ono to není nic nového, jen jak se to zaobalí. My museli mít zamlada do tábora očkovací průkazy. Moji mladší sourozenci též do školy v přírodě. .

makk
hodnocení

0x

Lidi chtějí aféry, tak proč jim je nedopřát. Já zas žasnu nad některými dokumenty USA, zejména ty o mimozemšťanech. Jen nevím, jestli jsou tak blbí oni, nebo mají za blbce nás :).

ladis*

Kdo oni, mimozemstani? :)

U nas to rozpoutal Hesemann, i pracovnice z kravina pani Drskova Hesemanna cetla a na zaklade jejiho vyroku pak ing. Ivo Benda zalozil sektu Vesmirnych lidi! Aštar Šeran forewer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]