Nejste přihlášen/a.
"Mohou morgellony v mozku, pokud se tam dostanou cévami, způsobovat tyto děsivé epizody spánkové deprivace?"
Tak to je silna kava To uz vyzaduje iq >100
Jak to vidim ja? Polovina lidi ma podprumerny intelekt. Prevazne zahle polovina vyhledava informace, je po nich hladova. Zahlti se informacemi, ktere NEUMI VYHODNOTIT.
Na tom pochopitelne vydelavaji vsechny druhy novinaru.
Rozlisit relevantni informace je pritom snadne, ale pracne, ptat se po zdrojich, patrat po zdrojich.
Kdyz si totiz tu praci date, zjistite, ze treba Bermudsky trojuhelnik vzniknul z nejake scifi povidky, jak to bylo s Velikonocnim ostrovem, se spenatem atp. Ale kdo jde dnes po zdrojich? Rozhodne ne ta podprumerna polovina spolecnosti, na ktere jsou mireny bulvary a konspiracni weby.
A kdo ty manipulativni weby plati? Vzdycky nekdo, to je slozitejsi.
Mně zase přišel mail, jak se hýbou tenoučká černá vlákénka - morgellony v respirátorech. Tak jsem respirátory, co byly doma, lehce nahřála a opakovaně a dlouho je pozorovala silnou lupou, jak v mailu doporučovali, a NIC jsem nespatřila! Přitom ta videa vypadala hodně opravdově.
Vazne te napadlo takovou blbost testovat? Pokud by to mel byt seriozni test, potrebujes mnoho vzorku, mikroskop a spoustu casu a vedeckych znalosti.
Prostě jsem to zkusila. Zvědavost mi nedala. Nemusím mít vzorek statisticky významný. Oni to tam drželi v pinzetě a tvrdili, že je to viditelné pouhým okem. A že proto na covid zabírá Ivermectin, který je určen na parazity. A že tito černí nitkovití tvorové přinesli mutace na svých tělech. Parazitů máme v sobě hodně. Bakterií a virů mají určitě na sobě taky dost. Ale aby se ukrývali v originál balených respirátorech mi připadlo absurdní. A jestli má někdo obavy, stačí napařovací žehlička. Jen mne fascinuje ta propracovanost oné zprávy a jak rychle se šíří...
Nějak jsem nepochopila tuto větu - Zajímavé je, že na těchto doménách se často vyskytujou popírání dezinformace atd.
Člověk by se měl zajímat o vše a vyhodnocovat. Dnes na podobné téma i na Pravém Prostoru - pravyprostor.cz/...
Takže, zcela se vyhýbat a nečíst, nezajímat se o tyto weby není v pořádku. Je potřeba porovnávat a hned nezatracovat.
To, co před rokem uvedl Aeronet, se po roce stává skutečností.
Covid pasy, kontroly, očkování, nové mutace, další očkování ...
Dobré je číst i diskuze. Lidé tam píší, co opravdu cítí, co prožívají, jaké mají zkušenosti, problémy, prostě ze života. Dá se říci, že diskuze na AE je slušnější, než na Parlamentních listech, kde je opravdu hodně trollů a velká část diskutujících používá vulgární slova, napadání atd..
O očkovacích pasech a podobném ale mluvil kdejaký jarda od začátku "pandemie", takže to o webech jako Aeronet neříká vůbec nic.
Lidi chtějí aféry, tak proč jim je nedopřát. Já zas žasnu nad některými dokumenty USA, zejména ty o mimozemšťanech. Jen nevím, jestli jsou tak blbí oni, nebo mají za blbce nás .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.