Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolín nad Rýnem - lokace ze seriálu Kobra 11

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Pátrám po tom a chci zjistit, jak moc se změnil Kolín nad Rýnem od dob, co začala vysílat Kobra 11. Jen tak mě napadlo zjistit, jak moc se rozrostl od roku 1995 a zda některé lokace, které se objevují třeba ve 25. řadě, zda byly už před 26ti lety a proč se tam netočilo už tehdy. Toť jen pro zajímavost. Snad to není špatný dotaz.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zajímavý dotaz:)
Zvláště pro mě, znám to tam velmi dobře a mohu porovnat i změny v čase.
Přiznám se ale, že 25.řadu nesleduji, takže nevím, co konkrétně máte na mysli.
Např. záběry ze slepých ramen Rýna, kde se odehrává většina honiček z prvních řad, ukazují mostní jeřáb. Ten tam stál ještě v roce 2017:)
Vzpomněl bych si na víc, ale koukám teď na telku:)
doplněno 13.04.21 18:01: Manželka má ze mě srandu, když občas koukáme a z centrály se ozve: Simíre, jedou po Kesselstrasse...
A já křičím u telky: Tam to znám :-D
Ale to je pro změnu Düsseldorf :)
hodnocení

Zdravím Vás. :) Nemusí to být nutně 25. řada ale i jiné, třeba 24. nebo ty nejnovější. Např. mě jde o díly Anděl strážný, kde je u dálnice kostel a také mi jde o to "maják" v epizodě Mezi životem a smrtí. Mostní jeřáb jsem viděl v několika epizodách.

Až budete chtít a mít čas, tak klidně napište více. :)

Děkuji.

willybrandt*
hodnocení

0x

Jo, to byly časy :) Kolín nad Rýnem či Düsseldorf jsou krásná města, nebo aspoň byla. Dlouho jsem tam nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]