Nejste přihlášen/a.
A to nemáte kolem sebe nikoho kdo Vás zná, ví jak vypadáte a jaké jsou Vaše finanční možnosti, koho byste se mohla na jeho názor zeptat? I když teda vůbec nechápu, proč bych se měla někoho ptát na to, co si já mám koupit. Nosit to budu já a do toho nikomu přece nic není co si já za své peníze koupím. Tak když se Vám to líbí, tak si to kupte a je to. Vy to zaplatíte a Vy to budete nosit. Přece jste svéprávný, dospělý člověk a nepotřebujete žádnou diktaturu, ani povolení, nebo souhlas k tomu, co se Vám má líbit, nebo ne. Nemáte nějaký jiný problém? Kdybyste se zeptala jednou, ale Vy se ptáte kolem dokola a zajímalo by mne, jestli Vám byly všechny ty odpovědi k něčemu dobré.
Tak já si vzpomínám, že tu schůzku s módní návrhářkou jste už měla v loňském roce. Alespoň jste to psala. Tak už byste měla vědět, co si máte kupovat a co ne. Určitě Vám poradila a vyškolila Vás, ono totiž takové poradenství není "za hubičku". A můj názor je, že jestli teda máte finance na módní poradkyni, tak nechápu, proč hledáte tak laciné oblečení a obuv.
Co řešíte? Máte doma zrcadlo? Cítíte se tom co máte oblečené a obuté dobře? Pak si noste to, co vám vyhovuje. Vy se snažíte aby lidi žasli, jak úžasně vypadáte a jak vám to sluší. Modní návrhařku a laciné oblečení, nechápu. Na co si hrajete?
Špatného na tom není nic, ale divného ano. Osmadvacelitetá žena se vyptává na takové dětinskosti kolem dokola a mluví o módním poradenství, kde by za 3 hodiny takové porady zaplatila třeba přes 6 tisíc korun, a přitom hledáte boty a oblečení v hodně lidových cenách a nízké kvality. Tak to by Vám ta módní poradkyně těžko schválila. Ledaže by pracovala v nějakém Vietnamském obchodě. Takže si kupte co se Vám líbí a nepátrejte po tom, jestli se to líbí cizím lidem.
Ale chtěla jste nějakou adresu, kde byste mohla nějaké lepší boty najít, tak tady jednu máte a můžete hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.