Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera tady proběhl dotaz HRANICE DISKUZE od tazatelky anonyma1. Tazatelka si mě bere na mušku kvůli mému příspěvku. Přidat svůj názor jsem nemohla, mezitím totiž byla otázka uzavřena. Ačkoliv si pamatuji přísloví: ČÍM VÍC SE S H...MAŽEŠ, TÍM VÍC SMRDÍ, něco přece jen musím uvést na pravou míru:
1/ Kdyby měla anonyma1 dost odvahy, zaregistrovala by se. Mohly bychom si klidně napsat vnitřní poštou a vyříkat si, co se nám líbí i nelíbí. Tato možnost není. Amonyma1 jen anonymně poštěkává, jako rozklepaný bázlivý krysařík na počuraný patník.
2/ Původní otázku jsem si podrobně přečetla. Není v ní ani zmínka O CIKÁNECH. Jedná se o sex. orientaci - zda by lidé stejného pohlaví mohli uzavřít sňatek a mít stejná práva, jako heterosex. páry. Anonyma1 asi hází do jednoho pytle cikány a lidi jinak sex. orientované. Zřejmě tady chybí vzdělání, nechápe dobře, kdo je kdo.
3/ Větu Vidím na ulici cikána a pobliju se, jsem nikdy nikde nepsala. Nemám tento styl vyjadřování ráda a nelíbí se mi. Jen píšu, že mi nevadí, co třeba gayové dělají doma v soukromí, ale nějaké muckání na veřejnosti se mi hnusí. Což je pravda a za tím si stojím. Doma, ať si řádí, jak chtějí, to nikdo další nevidí.
4/ I když anonym1 po tom nic není, svěřuji se, že mám velice blízké 2 známé - gaye. Jeden z nich se dokonce na čas přiženil i do naší rodiny, následoval ale rozvod. Oba muže mám ráda, i toho bývalého zetě. Hezký, vzdělaný, příjemný, dnes žije v reg. partnerství s mužem. Občas se vidíme, dáme si kafe, popovídáme. Žádná zášť tady není.
Proto nějak nechápu ten náhlý obrat na "cikány" a "poblití".
5/ Nejvíc mi vadí, že zakladatelka otázky neumí diskutovat na úrovni. Když jí došly argumenty, začala kolem sebe tlouci kopyty jako dodělávající skot. Svědčí o tom poslední odpovědi, kdy už neví, kudy kam a tak posílá všechny diskutující do gulagu: viz odpovědi typu: " tebe taky pošlu do gulagu", nebo "dělám si čárku, zítra odjíždíte". Inteligentní reakce, že?
Já bych tazatelku poslala naopak někam do drůbežárny. Ale musela by si dát pozor na ptačí chřipku.
Jinak, prosba pro anonyma1: Už si mě neberte do úst. A vozte se chvíli zase po někom jiném. I když ani ostatní rádci si nezaslouží vaše pokřivené reakce.
A protože, jak píšete, jsem starší paní a nemohu si dovolit všechno, což chápu, neznamená to ale, že protože jsem starší paní, nechám si od Vás líbit nepravdivá nařčení.Jaga.
Tímto tento problém končím a už se opravdu v tom H...mazat nebudu.
Anonymka by zřejmě ráda do společnosti vnesla smír, vadí jí necitlivá vyjádření vůči menšinám. Místo toho zdejší poradenskou společnost (alespoň její část včetně mě) dost naštvala a souhlas se svým názorem nezískala. Zaútočila hodně bojovně a zákeřně. Chce smír společnosti a zde mazání necitlivých příspěvků, ale sama vyrukuje s gulagem a neopíráním koštěte. Anonymní zde jsme sice všichni, ale buď jsme registrovaní, nebo dlouhodobě vystupujeme pod jedním neregistrovaným nickem. To tu anonymitu přece jen maličko smývá. Anonymní napadání jedné dlouhodobé rádkyně považuji za velmi ošklivé.
Vím, že nejrůznější menšiny to nemají ve společnosti jednoduché. Ale úctu si nezískají okázalým cicmáním se na veřejnosti. A už vůbec ne tím, že je bude někdo bojovně a zákeřně obhajovat.
No pravda je takova, ze si se pred zalozenim tohoto vlakna mela drzet moudra ze sveho uvodu.
Nic zde nevyresis, nikomu tim nepomuzes, mozna tak sve jesitnosti, parkrat se tu na nekoho plivne, pak se diskuse uzamkne a upadne v zapomeni.
Děkuji vám všem za vaši podporu. Nemůžeme být všichni stejní, mít stejné názory, papouškovat všichni to samé. Proto se nedivím, že se, my lidé, často ve svých názorech rozcházíme. A nevidím v tom nic špatného.
Proto mě překvapil ten zákeřný a vcelku hysterický výpad. V noci, když vznikal, jsem už spala /natíráme ploty kolem celého domku, je jich móóóc a jsem hodně utahaná / a ráno, když jsem k tomu také chtěla něco říct, už byl zavřený "krám."
Většinou, jak si pamatuji ještě ze školy, ten, kdo nejvíc ječí a je nejagresívnější, obvykle nemívá pravdu.
Děkuji současně i rádcům, kteří mě podpořili už přímo v uzavřeném vláknu Hranice diskuze.
A přeji krásné, teplé jaro všem, mužům, ženám, dětem i všem těm ostatním. Hezké jaro si zaslouží každý z nás, ať už je kdokoliv a cokoliv. Jaga.
Jen počkej Jago, až se tihle přihrátí LGBT++ (teplouši) rozmnoží tak, že budou všude, na úřadech a vůbec bude jich většina, budou rozhodovat o tvym duchodu a to nebudeš stačit startovat koště )
Dnes NORMÁLNÍ pak budou menšinou nenormálních a budou nás zavírat do ústavů, asi jen na chov, protože teda nevím, jak teplouši se množí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.