Zdravím, chtěl bych se zeptat, kolik budu asi cca merit v dospelosti. Vim ze to nejde takhle rict, ale odhadem. Tatka- 175 cm mamka- 166. Me je 14 v zari 15 a mam 173cm. Diky.
Děti obyčejně své rodiče přerostou., bývá to tak. Takže když má taťka 175, tak máš naději na takových odhadem 182-185 i více. Hlavně mít dobrou výživu, pohyb.
Zdravím, je možné, že ještě povyrosteš. Kor kluci se můžou ještě "vytáhnout." Rodiče máš plus minus průměrně vysoké, ale záleží, jak vysocí jsou i další členové rodiny.
Znám muže, který má poměrně malé rodiče, ale je vysoký po dědovi.
To určitě ještě vyrosteš! Kluci často rostou i po dvacítce. Já měla kdysi spolužáka a když jsem ho potkala rok po maturitě, tak jsem ho nemohla poznat - od 18 vyrostl aspoň o hlavu! Vždy byl takový střední a tlustší a po dvacítce byl moc pěkný vysoký chlap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.