Nejste přihlášen/a.
Nepocital jsem s tim ze dostanu podporu protoze jsem pracoval jen 9 mesicu na dohodu. Nasel jsem si brigadu, jen 10 hodin. Zamestnavatel poslal penize. Pak prislo rozhodnuti ze dostanu podporu spocitanou z predchoziho prac. pomeru. Nechci o ni prijit kvuli pramizernemu vydelku, ktery bych nebral, kdybych vedel ze dostanu podporu. Nenahlasil jsem UP brigadu, uplynulo vic jak 8 dni. Co delaT?
Podporu Vám vypočítají na ÚP ze zaměstnání, z kterého jste měl zápočtový list a potvrzení o příjmu. Ta brigáda byla uzavřena písemnou smlouvou? Nebo to byl spíš příjem na černo? Jak Vás mohl zaměstnat na brigádu bez započťáku? Pokud to bylo na černo, tak mlčte. Pokud to bylo oficielně běžte s pravdou ven.
doplněno 09.08.13 10:02:Pokud by ses někdy po delším čase opět hlásil do evidence ÚP, tak už nikdy nezmiňuj tuto brigádu, tu vymaž z paměti.
Pokud tě u toho nikdo neviděl, nemusíš nic hlásit. Buzerace lidí pro pár korun navíc mi přijde nesmyslná.
doplněno 10.08.13 12:34:A to máte ještě štěstí, že Vás "nevyhodili"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.