Nejste přihlášen/a.
Není to složité to pochopit. Nevím, komu všemu šéfuje, ale patrně jí dělá problém si pamatovat, komu tykat a komu ne...
Zářný příklad jsou diskuze, kdysi jsem tu chodila pod různými nicky, vždycky, když mě zablokovali, tak jsem si pak po cca 2 letech udělala nový, na starý se už nešlo přihlásit a tak tu spoustu let znám hodně lidí a nejen zde.
Kdybych si měla pamatovat, komu tykat a komu ne, když se našli vždycky mrzouti, co nechtěli, aby jim někdo tykal, tak jsem začala vykat i jasným pubertákům. Tykám jen stalkerům.
Takže Vaše šéfová je normální osoba a nepřijde mi na tom nic zvláštního. Dokonce i zvyky v Anglii, kdy lord leidy tyká v ložnici, ale mimo ložnici jí vyká, mi přijdou půvabné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.