Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní vztah v práci

Od: anonymnidotaz odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, nerada bych to nějak rozebírala..ale mám v práci šefovou..s kterou si občas mimo..pracovní dobu píšu.. probíráme vše možné..jde o to že občas mě týká občas viká..nabídla to ona to tykání.ale nevím jak to brát. Prostě to střídání..ptala jsem se na to kamarádky a ona říkala že když mě víka může si ke mě dovolit víc..ale mezi sebou nic nemáme..občas si prostě povídáme jak kamarádky..a pak zas přejdeme na vykání teda ona. Už jste se s tím někdo setkal.?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x
Ono se říká, že lze snáze poslat do pr*ele, když se tyká. Ale ne, jde spíš o zvyk a jak vnímáme dotyčnou osobu. Někdy jde tykání samo, někdy to občas přeskočí, zvlášť, pokud to není takový ten "kamarádíčkový" typ. Neřešila bych to, tykala bych. M.

ruzena*
hodnocení

0x

Není to složité to pochopit. Nevím, komu všemu šéfuje, ale patrně jí dělá problém si pamatovat, komu tykat a komu ne...

Zářný příklad jsou diskuze, kdysi jsem tu chodila pod různými nicky, vždycky, když mě zablokovali, tak jsem si pak po cca 2 letech udělala nový, na starý se už nešlo přihlásit a tak tu spoustu let znám hodně lidí a nejen zde.

Kdybych si měla pamatovat, komu tykat a komu ne, když se našli vždycky mrzouti, co nechtěli, aby jim někdo tykal, tak jsem začala vykat i jasným pubertákům. Tykám jen stalkerům.

Takže Vaše šéfová je normální osoba a nepřijde mi na tom nic zvláštního. Dokonce i zvyky v Anglii, kdy lord leidy tyká v ložnici, ale mimo ložnici jí vyká, mi přijdou půvabné...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]