Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 15 a baví mě mooc zpívat také tancovat a vymýšlet si svojí choreografii a někdy se i ráda předvádím. Bavilo by mě si zahrát v nějakém filmu nebo muzikálu nedělá mi problém se vžít do nějaké role většinou když má někdo problémy ták se dokážu do něj v cítit.Ták pokud by se našlo něco pro mě prosím napište mi na mail:alca.zachova@seznam.cz nebo icq:421336828 děkuji a pá=)jináč klidně pošlu fotečky=)
Holka moje zlata v prvni rade by sis mela najit poradnou agenturu kterou si s mamkou nebo tatkou proverite aby to nebyli nejaci podvodnici a pak se tam zaregistrujes! vyplnis proste formular o tom co vsechno umis a o co mas zajem . oni si te vyfoti a pak kdyz bude nejaka akce tak ti zavolaji a budes chodit na castingy! zkus treba JARO MANAGEMENT . registrace je zadarmo .. oni je i vyfoti . kdyz jsem tam byla registrovana tak me posilali hodne zakazek ..
ale takhle na netu bych se neprezentovala , mohl by se toho chytit nejaky magor a ... nikdy nevis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.