Nejste přihlášen/a.
Ahoj chození na ostro je moderní trend nebo oldschool styl?
Podle mě je to krok zpátky ke středověku. Člověk by se měl denně sprchovat, měnit si spodní prádlo. Pokud toto nemá, jenom kalhoty, určitě si nemění rifle každý den. A tak mu v nich zůstávají veškeré negativní látky, které se každodenně se spodním prádlem odstraní. /pot i ostatní.../
Další nepříjemnost musí být, když si člověk skřípne chloupky do zipu.
Připadá mi to, že takto mohou chodit snad jen bezdomovci, které dostatek prádla nemají, ani možnosti si ho stále měnit a prát.
U nich je to jedno. Ale u civilizovaného člověka 21. století bych toto nepředpokládala. Jaga.
Omlouvám se: bezdomovci, kteří...a chyba je na světě hned. Pardon.
Bergere, chovejte naháčky, chlupy nebudou. Zato v létě vyplácáte hodně krému na opalování.
Jinak Vaše smečka je mi velmi sympatická, viděla jsem foto. Nevadil by mi žádný z nich, klidně všichni. Jaga.
No to bych fakt nemohl. Vydržet 12-16 hodin v silonových kalhotách bez prádla. A co když rupne poklopec a vykoukne to ven? Kdo pak má ty natěšené ženy odhánět? Prádlo si velmi vybírám aby mi sedělo a bylo příjemné.
Čau. Dal jsem ti hlas. Za ty natěšené a odháněné. S nima se to musí vopatrně! Se jim to náhodou zalíbí a pak se jich jeden nezbaví.
Tak s tímhle vopatrně. Potřeboval jsem nechat provést servis na trenclích a tak jsem je zul a dal k opravě Vlezl jsem do gatí a ty byly také dříve servisovány. Jen v nich švadlenka neodstřihla zbytky nití ze šití. Bylo to divně nepříjemné, když ty nitě vlezly mezi půlky. Tak že, když už naostro, tak se zastřiženýma nitěma. V prádle a nebo v kalhotách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.