Nejste přihlášen/a.
Při odeslání vyplněného sčítacího online archu systém vytvoří kód tohoto tiskopisu. Uložili jste si ho? Třeba, kdyby byla nějaká potíž s tím, že by systém vaše vyplnění a odeslání nenašel?
Stíre, ten kód jste tam určitě měl, asi jste ho přehlédl. Byl dole vpravo a s přesným časem, kdy jste formulář odeslal. Já, jako správný puntičkář, opsala všechno. Teda pokud jste dospěl úspěšně až do konce vyplňování. Ale nic to není, zvládla jsem to i já a netrvalo mi to ani 10 minut.
Satame, ten kód je tam podle mne kvůli tomu, že kdyby se náhodou stalo, a někdo by byl neprávem osočen, že se "nesečetl", tak se může právě prokázat tím číslem a rychle tím vyvrátit podezření. Když přihlédneme k tomu, jak v této divné době skoro nic nefunguje tak jak má, tak se dneska může stát už úplně všechno. A když vyhrožují tou vysokou pokutou, tak je tohle jakási pojistka proti nějakému nepříjemnému nedorozumění.
Každou stránku jsem si ofotila a každou uložila, takže to bylo hotové hned a správně, nic nespadlo. Dělala jsem to i při minulém sčítání a také to bylo takto lehké. Takže, kdo si ofotil aspon poslední stránku, tak tam ten kod má vidět.
Ještě doplním, že podle mého názoru nikdo žádný kod neměl a nemá. Možná ti, kteří to posílají písemně, aby se odlišilo, kolik elektronicky a kolik písemně.
Dívala jsem se, co jsem odeslala, nikde o kodu nic není, takže za kod i já považuji pořadové číslo přihlášení - pokud bych začala vyplnovat například formulář jako sedmá v pořadí, budu mít číslo 7 a tak to narůstá - kod tedy se rovná pořadové číslo. Jinak to nevidím.
Ruzeno, to nemyslíš vážně? Podle tvého komentáři jsou všichni lháři? Viz tvůj opět doplněný komentář.
Krom toho tvá teorie o listinném sčítání má jednu chybu - ještě nezačalo a formuláře budou k dispozici až od 17.4.
Ruzeno, to nemyslíš vážně? Podle tvého komentáři jsou všichni lháři? Viz tvůj opět doplněný komentář.
----------------------------------------------------------
mawericku, proč mě pořád napadáš? Kde jsem napsala, že jsou ostatní hlupáci a lháři, lidi čtěte pořádně ty texty příspěvků, jinak jsou tady pak nepravdivé kecy a napadání lidí..
Ten kod nebyl jen datum, ale něco v tomhle tvaru. ESF: 3582324 a zatím to datum a hodina s minutami.
Když to bylo odesláno, tak si myslím, že není třeba dělat další pokusy a odesílání. Ahoj.
Zvláštní je, že jsem tam neměla tohle - ESF:
Měla jsem tam jen čísla.
Vy co máte tohle - ESF: jste z Prahy?
Byly to formuláře pro Prahu?
Jak vidno, žije formulář vlastním životem a prochází překotným vývojem:
Číslo odeslaného elektronického sčítacího formuláře: 510***
Datum a čas odeslání: 28.03.2021 09:04:28
Těch míst tam mám skutečně jen 6, zkratka ESF schází (ESF= elektronický sčítací formulář). Asi někomu došlo, že milión míst na deset miliónů obyvatel by taky nemuselo stačit. Koneckonců, jestli je to číslo pořadové, je vyšší než. 0,5 miliónu a to druhý den sčítání.
ampere jsem ráda, že jsi vysvětlil mawerickovi, že to může být i jinak, on to nechápe. Máš to tedy tak, jako to mám i já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.