Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nikdo mě nevyšlehá, vadí to?

Od: maky® odpovědí: 11 změna:

Hezký sváteční den všem, asi mě letos nikdo nevyšlehá, vadí to? *zmateny*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, tak si šlehněte sama nějaký dobrý "matroš" rovnou do žíly a potom už Vám to bude všechno jedno . Zdravím!

05.04.21 09:44
hodnocení

bene *haha*

gordon
hodnocení

2x

Pomocnou ruku hledej na konci sveho ramene.

doplněno 05.04.21 09:20:

pokud te nikdo nevysleha a ani ty se nevyslehas...tak budes zlobit.

doplněno 05.04.21 09:20:

a to vadi :)

hodnocení

Ale já zlobím i když mě vloni vyšlehali. :)

gordon

no...jednou rocne je právě málo ...ale aspon neco*pusa*

cca
hodnocení

2x

Nevadí to, si myslím. Je to odvěká tradice, ale mně se to nějak nelíbí. Přijde mi to takové uvalené, nedůstojné. Žena, dívka musí stát a poskytnout šlehači svůj zadek, aby dostala někdy i pořádnou lálož s pomlázkou. Někteří pánové mají i dost divnou představu o této tradici a ženě zůstanou po ní i dost nepěkné modřiny.

willybrandt*
Nelze zavrhovat tradici kvůli pár chlapům, co toho zneužívají.
gordon

mas na mysli tyto pány?

Nikdo mě nevyšlehá, vadí to?
hodnocení

Je fakt, že tradice jsou bohatstvím národa, ale také je pravda, že příliš našlehaná zadnice není nic příjemného. *plac*

willybrandt*
@gordon neznám.
gordon

fyzicke šrámy nejsou nic moc hroznyho, ty se rychle zahoji, horsi jsou psychicke...no ale ta na rozdil od fyzickych nejsou videt a tak se jim tolik nepriklada váha. Z fyzicke bolesti se dela hrozna estrada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]