Vyklízím barák a našel jsem toto. Jestli to archeologové za tisíc let najdou, budou na to čumět stejně jako já teď. Šance, že bych přišel na to, co to je, jsou asi nulové. Jedině to dostat do hlavnich zprávu v televizi... Nezná to tady někdo?
Podle toho zoubku v díře by to mohl být držák na košík na řidítka a ten držák se montuje do hlavového složení přední vidlice.
klobrc
Ano, ten kruhový otvor by tomu odpovídal. Zářez v trubce do kterého zoubek zapadne aby se držák neotáčel! Ty dvě malé plotničky mají prohlubeň na hrubý drát ze kterého je košík na kolo vyroben. Těmi se z druhé strany připevní koš k držáku! Myslím, že to tak bude. Zase se potvrdilo, že víc hlav víc ví! Ovšem, to neplatí ve vládě. Ta má výjimku
Já bych to na nábytku nehledal, u toho držáku "tyče" je aretace polohy. Podobné jsou držáky zásuvky tažňáku, toto bych spíše hledal u motorek, držák navi anebo kamery,mobilu a p.?
doplněno 02.04.21 21:10:
Taky mě to napadlo, ale na kole není moc rovných ploch...
doplněno 03.04.21 08:27:
Takže naopak, rovná plocha je na tom košíku...
klobrc
A nemůže to být třeba něco k horskému kolu? Nějaký držák něčeho?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.