Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1.dubna MAPY.CZ

Od: gumidek® odpovědí: 6 změna:

Taky jste se pobavili? :-D Dejte si mapy.cz

Omezení funkcí na Mapy.cz

S ohledem na výskyt mutace Covid-19 označované jako SARS-ApR-1L, vláda s platností od 1. 4. přijala opatření, která omezují i funkce Mapy.cz.

Přehled omezení:

zákaz navštěvovat zahraničí i na Mapách;

zákaz cestovat "prstem po mapě" dále než 1km od bydliště;

zákaz prohlížet mapu po 21h (pokud ji neprohlížíte společně se svým psem);

plánování trasy je podmíněno podpisem čestného prohlášení, že cestu neplánujete uskutečnit;

prohlížení fotografií na Mapách je možné pouze s nasazeným FFP4 respirátorem (postačí i dva FFP2 nebo čtyři FFP1 přes sebe);

z důvodu omezení leteckého provozu není letecká mapa dočasně dostupná.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

0x

Dobré *smich*

Zkusil jsem i ten test na covid, budu muset otřít monitor *haha*

Ale dopadl jsem dobře, cituji:

Gratulujeme!
Mapy.cz jsou pro vás opět funkční
Úroveň vaší Covid rezistence je 60 %.
Požadované minimum pro plnohodnotnou práci s Mapy.cz je 55 %. Možná odchylka měření je asi 17,53 %.

*haha*

01.04.21 19:07
hodnocení

*smich*

hodnocení

0x

Škoda, už to asi sbalili. Mapy.cz mi na PC i na tlf fungují úplně normálně*plac*

kicune*

Ještě to tam je. Zkuste vyčistit cookies a cache prohlížeče, třeba se vám to tam pak objeví
Screen před pár vteřinami

1.dubna MAPY.CZ

hodnocení

Jako prvních 5 sekund jsem čuměl a byl jsem zančně rozčarován. Až pak jsem si uvědomil 1.4. :-D

hodnocení

0x

Na mě to vybaflo v šest ráno ještě před kafem - taky jsem chvíli uvažovala o duševním zdraví svém, Map.cz, vlády... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]