Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak zvýšit chuť k jídlu? Cca dva měsíce jím menší porce, než dřív, kdybych snědla stejné množství jako třeba před půl rokem, bylo by mi myslím zle. Menší porce nejsou na škodu, mám nadváhu a pár kilo dolů by mi prospělo.
Poslední cca tři dny nemám vůbec hlad. Včerejší jídelníček: Jogobella s půlkou banánu, potom druhá půlka banánu ke svačině, k obědu miska polévky, k večeři půlka krajíce chleba jako topinka (na sucho). K pití čaj a voda
Vím, že i když bych ráda nějaké to kilo dolů, tak takovýhle jídelníček není dobrá cesta, ale vážně nemám hlad.
Setkal jste se s tím někdo?
Díky za reakce
Jogobella ani banán mi chuť k jídlu nezvýší, ale takový řízeček nebo domácí bramborák, to jo!
72mona, to je dobrý. Včera jsem dělal sulc, teď bodne, s cibulí a octem to je fajn,chleba k tomu podmáslový, to půjde. Jen mi tady slintají sebranci, budu jim muset vysvětlit, že to je MOJE!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.