Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit chuť k jídlu?

Od: nesnezena odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

jak zvýšit chuť k jídlu? Cca dva měsíce jím menší porce, než dřív, kdybych snědla stejné množství jako třeba před půl rokem, bylo by mi myslím zle. Menší porce nejsou na škodu, mám nadváhu a pár kilo dolů by mi prospělo.

Poslední cca tři dny nemám vůbec hlad. Včerejší jídelníček: Jogobella s půlkou banánu, potom druhá půlka banánu ke svačině, k obědu miska polévky, k večeři půlka krajíce chleba jako topinka (na sucho). K pití čaj a voda

Vím, že i když bych ráda nějaké to kilo dolů, tak takovýhle jídelníček není dobrá cesta, ale vážně nemám hlad.

Setkal jste se s tím někdo?

Díky za reakce

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli vám to nepůsobí nějaké jiné potíže, nechte tělo odpočinout. Hklady neumřete :)

72mona
hodnocení

0x
Ano, setkala. Je období, kdy mám "hlad" třeba půl hodiny po jídle. A je období (právě teď), kdy si jídlo musím připomínat. M.

liska5
hodnocení

0x

Jogobella ani banán mi chuť k jídlu nezvýší, ale takový řízeček nebo domácí bramborák, to jo!

72mona
Ono cokoliv s výraznější chutí nabudí chuťové buňky;)
Včera jsme byli pozváni na kuře na zelné podušce (zelí, anglická, cibulka, kuře + bramborové knedlíky. Jako tohle by měli zakázat! *smich* Žaludek hlásí plno, jenže chuťové buňky nemají nikdy dost*mnam* M.

Mono, cože jste to psala tady ve 22,28?*smich2* Opět v jedenáct v noci. Jdu prolustrovat ledničku..

72mona
Berger - JÁ ZA TO NEMŮŽU! FAKT!*smich* M.

72mona, to je dobrý. Včera jsem dělal sulc, teď bodne, s cibulí a octem to je fajn,chleba k tomu podmáslový, to půjde. Jen mi tady slintají sebranci, budu jim muset vysvětlit, že to je MOJE!;)

72mona
Momentálně jsem ve fázi, kdy by mi bodl jen ten podmáslový chleba *frajer* Ovšem na zítra už mám velké plány...M.

@berger - budu jim muset vysvětlit, že to je MOJE!
Tak to vám přeju hodně úspěchů :-D

Jedubabičko, to máme natrénovaný. Tři sedí kolem, poslední čumí přes dveře. Vědí, že čtyři sousta zůstanou a až dojím, podělím je. Blbý je, že občas takto nechávám na talíři i v hospodě, zvyk...

@berger - Co vy víte, kdo v hospodě čeká za dveřmi :-D

joudic*
hodnocení

0x
mate scvrkly zaludek, jestli si chcete udelat umele chut na jidlo, tak vitejte v jojo efektu hh, 4piva nalacno vam udelaji takovou chut, ze si skocite do obchodu pro spekacky, pulku sezerete, jeste fouknete par piv a za chvili z tech zbylych udelate burtgulas vecer s rohlikama a mate 2-3 kila nahore. Budte rada, ze to funguje a jezte tak at mate dost zivin, mi to prijde jako normalni dietni prijem, ja jim nekdy jeste min, kdyz hubnu, kdyz uz je teplo, pac zbytek zaleju pivem pri praci na zahrade *vtip*, jezte k tomu multivitamin a trochu se hybejte, vsak hlad se ozve sam. Ja tyhle stavy pri hubnuti mam nejradeji, pac clovek by si neco dal na chut a furt chodi kouknout do lednice, jestli se nestal nejaky zazrak, nic co by me oslovilo tam opet nenajdu, tak ji zas zavru a jdu pryc hhh

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]