Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ošklivý jazyk

Od: luciie1 odpovědí: 9 změna:
Ahoj, asi to bude trochu divne, ale ja mam proste skaredy jazyk. Mam na nem diry, cary, je ditkovany a spatne se to popisuje. A taky ma takovou hodne tmavou červenou barvu (od narozeni) no a stydim se treba vyolaznout jazyk! Ja fakt nevim, kdyz jsem byla mladsi, tak se mi myslim par lidi smalo, kdyz jsem lizala zmrzlinu. Takze si ji uz nedavam. Chtela bych se vas zeptat, jestli nekdo znáte nekoho kdo ma taky jiny jazyk a nebo ho mate vy, popripade jestli jste se za nej nekdy stydeli, a pomohli mi. Odradil by vas takovy jazyk, kdyby ho nekdo ukazal?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Těžko radit, když nic nevidíme. Vyfoť si jazyk, koukneme na něj, zda je opravdu tak ošklivý.

hodnocení

1x

Tak ho nikomu neukazujte, když Vám to není příjemné. I zmrzlina se snad přece dá lízat tak, že z jazyka není mnoho vidět. K dotazu: Ano, spolužák měl jazyk po stranách rozpraskaný, asi tak jako když po stranách naříznete kolečko salámu, aby se na pánvi při smažení nekroutilo.

hodnocení

1x
Také mám nehezký jazyk, tedy aspoň si to myslím, nikdo mi to neřekl a ani se neposmívali.. ale nikde ho nevystrkuju *smich*

liska5
hodnocení

0x

Jazyk je tak trochu obrazem stavu trávicí trubice. Dost vypovídá o kondici našich orgánů a sklonech k určitým chorobám. Najděte si něco o diagnostice z jazyka.

ladis*

Takze to bude kniha o EZO a lecitelstvi? Aha!

Meli jsme doma knizku od Marie Treben. :)

liska5

MUDr Petr Hoffmann: Od pramene čínské medicíny.

Původně dětský lékař z ČB, co v Číně studoval a jezdí tam. Byla jsem u něj před 10 lety s vnukem.

liska5

Ale ono to má logiku. V prvních dnech průběhu embryogeneze prochází zárodek stádiem gastruly, kdy budoucí trávicí trubice se tvoří z jednoho zárodečního listu o stejných buňkách. Ty se pak rozvrství na endo-, mezo-, ektoderm. A tahle gastrula se protahuje a následně v ní dochází k diferenciaci buněk, podle úseku trávicí trubice. Ale ten prapůvod tam je, když jsou všechny trávicí orgány na své ose z jednoho společného základu.

senior
hodnocení

0x

Čínská medicína podle stavu jazyka též vyšetřovala. Na internetu jsem asi před půl rokem viděla diagnostiku i u nás. Ale platí se.

Zmrzlinu v kornoutku můžete pojídat malou lžičkou, většinou plastová, dřevěná, nebo špachtlička - jsou na pultech k dispozici. Případně si ke zmrzlině sednout a vyjídat kovovou lžičkou, další je nekupovat kopečkovou, či točenou, ale na dřívku a tu můžete okusovat.

ladis*
hodnocení

0x

Jo, znám někoho, Lucifer má černý jazyk!

Ne vážně, to sem píšou dotazy 12 leté děti nebo co se děje? Proč ty stupidní a nekompletní nezodpověditelné dotazy jsou vždy od anonymů/neregistrovaných?

Máš rodiče, svého obvoďáka anebo nějaké jiné než psychické potíže a věk, anamnéza?

jo a kdo chcee obrázky tak zde: google.com/...

cs.stuklopechat.com/...

Ošklivý jazyk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]