Spencl? Od: martintucek 27.03.21 00:12 odpovědí: 15 změna: 29.03.21 19:02
akčuly spencl jedl nebo nejedl?
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2 x
Obrať se na pobočku poradny v Bletchley Park zhruba sedmdesát kilometrů na severozápad od Londýna. Tam si s tvou šifrou už někdo poradí. Já bych to viděla blíže - na Bohnice...
martintucek
29.03.21 02:46
Bohužel v této době nemám moc šancí jak se tam dostal, ale děkuji za návrh.
Ale kuš, Bohnice přijímají nepřetržitě a s potvrzeným nástupu k léčení se tam dostanete i přes 3 okresy.
Nehledě k tomu, že je i dost jiných ústavů, kde mají služebnictvo v bílých pláštích, koberce i na stropě a skotské střiky třikrát denně zdarma.
0 x
Jedl
0 x
Nejedl
0 x
0 x
Samozřejmě že jedl. Ale až od své plnoletosti. Dříve přece nelze. Jako ve stanici.
0 x
Pojdte pane, budeme si hrát...znáte ten Večerníček?
martintucek
29.03.21 02:45
Dobré ráno, jelikož jsem ho nesnášel, tak ano znam ho, ale mrzí mě, že jste neodpověděl na mou otázku
No právě v tomto Večerníčku měli totiž svoji - řekněme - kodovanou řeč a já myslela, že je chcete napodobit..
Takže jsem neuhodla - mám to za , no...
0 x
južuly jedl
martintucek
29.03.21 02:52
Děkuji moc všem za odpovědi, ale né moc lidí to vědělo. Díky bohu po 2 dnech se mi to podařilo najít.
No a co to tedy je a o co jde?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.