Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spencl?

Od: martintucek odpovědí: 15 změna:

akčuly spencl jedl nebo nejedl?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Obrať se na pobočku poradny v Bletchley Park zhruba sedmdesát kilometrů na severozápad od Londýna. Tam si s tvou šifrou už někdo poradí.
ruzena*

Já bych to viděla blíže - na Bohnice...*smich*

martintucek
hodnocení

Bohužel v této době nemám moc šancí jak se tam dostal, ale děkuji za návrh.

id

Ale kuš, Bohnice přijímají nepřetržitě a s potvrzeným nástupu k léčení se tam dostanete i přes 3 okresy.

Nehledě k tomu, že je i dost jiných ústavů, kde mají služebnictvo v bílých pláštích, koberce i na stropě a skotské střiky třikrát denně zdarma.

27.03.21 12:30
hodnocení

0x
Jedl

27.03.21 13:38
hodnocení

0x

Nejedl*haha*

hodnocení

0x

Jenom ochutnal.

hodnocení

0x

Samozřejmě že jedl. Ale až od své plnoletosti. Dříve přece nelze. Jako ve stanici.

ruzena*
hodnocení

0x

Pojdte pane, budeme si hrát...znáte ten Večerníček?

martintucek
hodnocení

Dobré ráno, jelikož jsem ho nesnášel, tak ano znam ho, ale mrzí mě, že jste neodpověděl na mou otázku :(

ruzena*

No právě v tomto Večerníčku měli totiž svoji - řekněme - kodovanou řeč a já myslela, že je chcete napodobit..

Takže jsem neuhodla - mám to za , no...*nevi*

joudic*
hodnocení

0x
južuly jedl

martintucek
hodnocení

Děkuji moc všem za odpovědi, ale né moc lidí to vědělo. Díky bohu po 2 dnech se mi to podařilo najít.

Spencl?
daniela1

No a co to tedy je a o co jde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]