Pokud se někdo nazývá vrahem a lupičem, nejde o komolení.
Mimochodem, není název té strany schvalováním zločinu? Není to trestné? Neměl by každý, kdo se veřejně přihlásí ke schvalování vraždění a loupení dostat také trest odnětí svobody?
Přesně definujete chování premiéra Babiše a prezidenta Zemana, a ptáte se na Piráty. Jste veselá kopa. Skutečně máte pocit, že může přijít ještě něco horšího, než tady je?
"Skutečně máte pocit, že může přijít ještě něco horšího, než tady je"? Kde já to jen slyšel
willybrandt*
A je relevantní spokojit se s výměnou, jež obsahuje paradoxně podobný styl vedení politické diskuze a vlastní přesvědčení o vlastní pravdě bez naslouchání jiných, odlišných názorů? Čili smířit se hypoteticky se špatným, jen aby se nahradilo to horší?
Ahoj Totáku. Tak slíbit cokoliv lepšího příštího je schopen skoro každej. Jen nechápu, že to těm některým někteří lidé pořád věří. Říká se, že slibem neurazíš, někoho asi i nadchneš. A když po volbách dojde na plnění předvolebních frází je pozdě. Jak může někdo volit Piráty mi je nepochopitelné. Vlastně tak trochu asi jo. Nic nedokázali, za nic nemají odpovědnost. Zakázal bych směřovat předem , nebo vůbec volební hlasy z ciziny do krajského volebního obvodu! Proto se Pirátskej Bartoš hrne do Ústí nad Labem. Volit umožnit pouze v ČR. Takhle se posledně dostali prevíti z TOP09 do Parlamentu v Praze. Jinak by se vůbec nechytali se svými 4,98% dosažených hlasů. A nechápu, proč se těmhle ex (Klaus st. nebo Kalousek) věnuje tolik pozornosti v médiích? Je to nechutné potom, co vše tady spáchali a napáchali!
Bohužel to v minulých a předminulých volbách byli ti, kteří se ještě jak se říká nestihli historicky znemožnit. Tak jsem jim dal šanci. Navíc byli volitelní přes 5% takže to nebylo stejné jako když člověk hodí lístek do kanálu. Kdybych chtěl volit někoho, kdo nedostane ani ty 3% aby měl nárok na dotace za volby, hodím tam Cibulku. Ještě dva dny po volbách bych se chechtal při představě jak soused co dělá předsedu volební komise vypisuje do protokolu ten sáhodlouhý název jeho volebního cirkusu.
Ve chvíli, kdy jsem se rozhodl, že u příštích voleb už pro ně hlasovat nebudu a hodím tam rači Stan, se mi spojili do koalice takže jsem namydlenej. Jejich podpora imigrantům je něco s čím rozhodně nesouhlasím takže budu muset hledat další adepty co mi slíbí lepší zítřky...
Já nějak nechápu, proč se s nimi spojili Starostové, je to jen kvůli úspěchu ve volbách?
willybrandt*
Naivní pocit z toho, že budou dělat umírněnou středovou liberální politiku. Progresivní politika bohužel STAN politicky zničí. Spojili,se, aby měli větší sílu, ale reálně jsou pouze stafáží Pirátů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.