Nejste přihlášen/a.
Přijdou dvě blondýny do vlaku a ta první se ptá řidiče:Doveze mě tenhle vlak do Prahy? Řidič odpoví:Ne! A druhá blondýna se zeptá:A mě?
Sedí dvě blondýnky v restauraci a objednají si pizzu.
Číšník se ptá: "Chcete ji rozkrájet na čtyři nebo na osm dílů?"
Jedna z blondýnek se zamyslí a odpoví: "Na čtyři, osm bysme nesnědly."
Víte, že blondýnky mají nesmrtelnou hlavu?
Kde nic není, ani smrt nebere.
přijde manžel domu a jeho blonďatá manželka dává mokré ručníky na roh stolu ,on:miláčku co to děláš? ona:byla jsem u doktora kvůli tomu že jsem se bouchla do hlavy a on mi řekl že mám si mám dát vlhké obklady na místo kde jsem se bouchla.
Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří,
neboť si vzpomene, co ji radil otec: "Kdykoliv tě potká sněhová bouře,
počkej až kolem pojede pluh a pak jeď za ním." Zanedlouho se opravdu
objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním třičtvrtě
hodiny až pluhař vystoupi a ptá se ji, co to dělá. Ona mu vysvětlí,
že ji otec poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem.
Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak
jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu."
Víte co dělá blondýnka v 11 hodin? Leží v posteli a řechtá se ,když jsem jí to tu přečetla
doplněno 17.04.10 23:11:Vtipy o blondýnkách
Blondýnka si objednala pizzu. Číšník se ptá, jestli má pizzu rozřezat na šest nebo dvanáct kousků. "Na šest prosím, dvanáct kousků bych nikdy nesnědla."
Jaký je rozdíl mezi blondýnkou a kuželkovou koulí? Do kuželkové koule dáte jen tři prsty.
Jak spáchá blondýnka sebevraždu? Naskládá svoje oblečení do sloupečku a skočí dolů.
Jak blondýnka zabíjí kapra? Utopí ho.
Proč lije Blondýnka vodu do počítače? Aby mohla surfovat po Internetu.
Co dělá blondýnka v koupelně, kde má zhasnuto a volá do tmy HALÓ, HALÓ? Vyvolává film.
Proč blondýnka sedí před počítačem a křičí? Protože sáhla na myš.
Učitel v autoškole se ptá blondýnky: "Co uděláte, když píchnete kolo?" "Normálně pojedu domů autem," odpoví slečna. "Já na kole stejně nejezdím."
Blondýnka sedící v restauraci si přečetla jmenovku prsaté číšnice a říká: "Jarmilka, pěkné jméno, a jak jste pojmenovala to druhé?"
Proč má blondýnka při bouřce pořád úsměv? Myslí si, že ji někdo fotí.
Blondýna listuje telefonním seznamem: "Novák, Novák, Novák... teda, to je neuvěřitelný kolik ten člověk může mít telefonů.!"
Utíká brunetka s blondýnkou na poušti a běží za nimi lev
. Brunetka mu čas od času hodí písek do očí, lev si jej packama vytírá a tím získají náskok. Najednou se před nimi objeví palma, bruneta na ni rychle vyleze, ale blondýna se o ni opře. "Rychle musíš na tu palmu, jinak tě lev sežere", volá bruneta. "To sotva, Já mu písek do očí neházela."
Dvě blondýny a chlap sedí na břehu řeky.Jak se dostat na druhou stranu? První skočila do řeky a plave .Druhá se dala do práce,svázala dohromady plastové lahve a na voru přeplula.Ten chlap se na to chvíli díval a pak přešel po mostě.
JABRAKA
doplněno 21.04.10 16:59:Tak ještě přidám.
V supermarketu vezme blondýnka krabici s mlíkem,otevře ji a s chutí pije.Druhá s ní třese,co blbneš,to je tady zakázáno!
Ale na krabici je napsáno:
Otevřete zde!
JB
A o blonďákovi může být? K ránu se připotácí blonďák do baru a poručí si kafe. Když ho nese k ústům, začne řvát, že to kafe je cítit ženou. A že kdykoliv by mu to nevadilo, ale dnes už ne! Dostane tedy kafe jiné, ale totéž. Řve, že je to cítit ženou. Barman popadne jeho šálek, přičichne k němu a řekne: Pane, vezměte si to kafe do druhé ruky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.