Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budou koblihy od ANO?

Od: arne1® odpovědí: 17 změna:

Tak si říkám, možná je to naposledy - ale, budou letos před volbami koblihy od ANO? Jsem důchodce a dosud jsem je nevolil, tak bych snad na jednu měl nárok, ne?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Koblihy zmizely v propadlišti dějin, budou roušky, 5ks. Vlastně ty už jsou k ničemu, takže očekávám respirátory ffp 2, ty by mohly táhnout. Už nejsou za sedmset kus,jdou koupit za deset kč, to půjde. I ten výraz "kobliháři" zní divně, zkusíme "respirátoři" , ne?

hodnocení

3x
Nebudou,bude do každé domácnosti jeden č...d od pirátů.Uprchlici vítejte,nackové táhněte.to je pirátské heslo.

007cz
hodnocení

1x

Koblihy prý nebudou, letos bude prý pan premiér rozdávat úmrtní listy, vlastnoručně podepsané.

merilo
hodnocení

0x

Ale kobliha přece stojí něco kolem pěti korun. Tak proč si aspoň jednu nekoupíte. *frajer*

gordon

tady asi obycejna kobliha nešmakuje...pán chce značkovou

liska5

A přiznává, že si ji vlastně nezasloužil. Tak nevím, jestli má nárok...:-D

gordon

a aby s ni mohl tancovat na mrtvém hrobě

gordon

* nad hrobem mrtvých

wingman

Teda Gordon, trohle je už fakt spešl level. Už to nehulte... *smich*

iz*
hodnocení

0x

Obávám se, že by situaci nezachránilo ani 5 koblih. (-:

majujakjamu

Ať žijí ubožáci!

hodnocení

0x

Tak raději tu koblihu, než nějakou složenku ze smýšleným dluhem na 121 tisíc.

Ale jinak, já mám koblihy rád už od dětství a nejraději ty velké z meruňkovou náplní.

joudic*
hodnocení

0x
stejne byste nakonec dostal bez marmelady hh

V Kauflandu takové prodávají a je to nepoživatelné.

25.03.21 21:32
hodnocení

0x

Ano

st
hodnocení

0x
Lepší je udělat si vlastní domácí koblihy s rumem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]