Nejste přihlášen/a.
Co všechno lze podle Vás zjistit z data narození? Znáte (- třeba i ze svého okolí) , nebo víte, co jsou to indigové, křišťálové nebo duhové děti? Já tomu nedokážu přijít na kloub. Vůbec nechápu v jakém datu by se daný člověk měl narodit a co by měl tedy, jak splňovat. Na internetu jsem našla hned na poprvé, že indigové děti jsou narozeny od roku 1980 do roku 1999. Název dostaly podle tmavě modré barvy jejich aury. Narozdíl tedy křišťálové děti jsou narozeni od roku 2000 do roku 2010 a jejich aura je průzračná jako křišťál.
Moje babička si v poslední době často čte různé zajímavé články. Posledně to bylo něco o indigových, křišťálových nebo duhový dětech . Něco mi o tom vyprávěla, ale moc tomu nerozumím a je pravda , že i proto jsem nedokázala udržet pozornost. Chvílemi mi to přišlo, jakoby babička mluvila z cesty...Pak jsem se nad tím, ale sama zamyslela. Říkala mi i něco o tom, že lze prý z data narození hodně věcí zjistit . Načež jsem se jí zeptala, jak to funguje, když se člověk dostane na svět předčasně, třeba císařským řezem, ale přirozeně by se narodil třeba i o nějakých +-14 dní později. Funguje pak zjišťování informací z horoskopu správně? Má se tedy takový člověk snad zaměřovat i na znamení vedle toho svého znamení, který mu je blíž (např: 20.11.- znamení :Štír, ale předčasně přiveden na svět. Přirozenou normální cesrou by se narodil, ale až 19.12.- Střelec )? Má tedy brát v potaz obě znamení? Babička se nad tím zamyslela a nedokázala mi odpovědět. Řekla , že tomu asi také vůbec nerozumí, jak to bylo myšleno. Co všechno by bylo možné zjistit třeba o takové osobě narozené předčasně právě tím císařským řezem v 8:00 hodin 4.5.2006? Dá se z toho podle Vás opravdu zjistit tolik věcí nebo je to výmysl?
Vím , že je to už takhle spousta složitých otázek, ale ještě bych se Vás chtěla zeptat na názor, jaké je podle Vás ideální znamení,( i klidně to, které jste, nebo by jste chtěli být) zvěrokruhu nebo, jaké datum narození se líbí Vám a proč?
Málo lidí o těchto tématech v dnešní složité a uspěchané době, kdy má každý dost svých starostí něco opravdu ví. Pravdivé informace jsou cenné . Já osobně ani nevím, kde jinde( na internetu, na poradně, webu,atp.), než na této poradně bych se na něco takového mohla zeptat. Budu ráda i když mi poradíte, kde jinde bych mohla odpovědi na podobná témata najít, vypočítat nebo jakkoliv zjistit.
Děkuji Jana Bablic.
V případě ke kterému znamení narozený jedinec patří, nezáleží na žádném předpokladu, ale na faktu. To znamená, že platí ten okamžik, kdy se poprvé nadechne na této planetě. A záleží na tom, jak jsou v té chvíli postaveny planety. Ke správnému výpočtu je třeba znát přesný čas narození a z toho se pak vypočítá ascendent. Teda které jiné znamení novorozence bude ovliňovat. Povoluje se pouze maximálně 10 minutová nepřesnost. Ale víc psát nebudu, protože je naprosto vyloučeno něco takového vysvětlit stručně. Ale máte možnost mnohé najít na internetu a existují i různé knížky. Mluvím ale o klasické astrologii, ne o "barevných dětech". Tomu jsem se nikdy nevěnovala, nezdá se mi to věrohodné.
Prima - docela by mě zajímalo, když záleží na 10 minutách, jak se soudruzi numerologové a tvůrci horoskopů poperou třeba s obyčejným střídáním letního a zimního času.
Jeden se třeba narodí ve 2:00 ráno, druhej až za hodinu, jenže zrovna v ten moment dojde k posunu zpět, tudíž se defacto narodí oba ve stejnou hodinui .
Taková maličkost - a může to zničit někomu život, co když mu špatně nalinkují horoskop
Nemá smysl, abych se pouštěla do další debaty. Nic to nepřinese. Já třeba nevěřím v existenci Boha a nikdo mne o tom nepřesvědčí. Ale já na rozdíl od vás, nestojím o to, aby mne někdo přesvědčoval. Nechávám to na každém, ať si každý věří v co chce. Tomu se říká svobodná volba.
Také nevěřím v existenci Boha. To je čistě lidský výmysl. Na rozdíl od Ježíše, který možná kdysi někde žil, a pokud žil bylo to s ním zcela jinak, nežli se uvádí.
Taktéž nechci aby mě kdokoliv přesvědčoval a obracel na svoji víru, jen bych si rád ujasnil pár nejasností. Toť vše.
Jenyk, jenomže já vím, že tady ty nejasnosti ohledně astrologie, ve třech větách vysvětlit nemohu. A když tady čtu, že někdo srovnává astrologii s nějaými bláboly co jsou každý týden v každém časopise, teda myslím tím ty "horoskopy", tak nemá smysl pokračovat v debatě. To je jenom ztráta času. A já se nezlobím a ani na Vás "nepálím z kulometu", nemusíte mávat bílou vlajkou. Jsem smířlivý člověk
No jo, to vzdávám. Nestíhám spletitý tok tvých myšlenek, nechápu, co má hrob s mrtvým společného s ANO a covidem. Jsem jen vesnický buran s omezeným rozhledem, pro kterého je hrob buď dočasně prázdný, anebo už obsazen mrtvým (s občasnou, zřídkou, výjímkou pohřbení zaživa). Takže běžný stav. Toho hrobu. Asi se nesnaž mi to vysvětlit...
Datum vůbec nemusíte řešit. Horoskopy jsou jen a pouze zábavnou rubrikou do bulvárních novin. Rozhodně tomu nelze přičítat žádný racionální smysl.
Pro ilustraci - znám dvojčata, dnes už dospělá, tudíž se narodili v rozmezí pár minut, přesto jsou každý zcela jiný -povahou, jednáním - jen vzhled mají takřka stejný
A plati pro vsechny deti na celem svete pri tom vypoctu Gregoriansky kalendar nebo se to ridi podle mistniho kalendare?
A plati pro ne lokalni cas nebo koordinovany univerzalni?
A jak ten vypocet ovlivnuje posun letniho casu?
A plati 12 horoskopovych znameni i pro Cinany?
A ovlivnuje ten vypocet postaveni planet fakt, ze se drive pocitalo i s Plutem, ale dnes uz Pluto mezi planety nepatri?
-
Jáchyme, hoď ho do stroje!
Co s tím? To je právě všechno vysvětleno v astrologii. Ale za hodinu to pochopit nelze. Jestli Vás to opravdu zajímá, tak si něco přečtěte o Védské astrologii. Ale ani tak tomu moc rozumět nebudete. To byste se tomu musel věnovat intenzivně a každý den a po dlouhou dobu. Pár hodin nestačí.
Děkuji za nabídku, ale opravdu nebudu studovat astrologii. Jsou obory pro mě podstatně přínosnější a tam si ledasco přečtu, naučím, na otázky dostanu odpovědi či vysvětlení. I v jiných oborech, když narazím na nějakou nejasnost, tak se zeptám a je mě to vysvětleno.
Obory kde se nevysvětluje jsou ty okola duchovna. Bůh, tam to platí na tisíc procent. Nikdo nikdy nic nevysvětlí. Astrologie tam taky patří.
Ale nevadí. Zůstanu dál v těchto otázkách nevzdělán, umím s tím žít, nijak mě to neomezuje. Radši se budu věnovat záležitostem, které pro mě mají nějaký význam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.