Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak řešíte špatnou náladu?

Od: marenka* odpovědí: 82 změna:

Jak řešíte všeobecně blbou náladu? ;) Takové to že je člověk naštvaný, nemá proč, otrávený, smutný...

82 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luckapucka*
hodnocení

0x

řeknu dceři ať udělá paci paci a je mi hned líp *hej* a le když je mi jako fakt ouvej tak se třeba i vybrečím anebo se nechám od miláčka obejmout to mi taky zabírá ...v některých chvilkách ale nezabere nic*plac*

kytka*
hodnocení

0x

Jé to ani neznám,já jsem naštvaná, když mě někdo vytočí a to vyřídím hned s tím dotyčným a je to. Nic takového si k sobě nepouštím. Marenko to jsou pak deprese to co popisujete.Dojděte si s někým známým posedět, vypovídejte se a je to pryč.Hlavně se neužírat.

marenka*
hodnocení

Deprese jsou dlouhodobé trápení ne? Já to mívám občas, je třeba super den a najednou na mě padne cosi neidentifikovatelnýho, jako když se venku zatáhne. Většinou zabere jakákoliv činnost, úklid, ale někdy si připadám jako blázen, když se zničehonic třeba v 8 večer zvednu a jdu utřít prach *bzum* Tak by se hodilo něco méně nápadnýho

luckapucka*

to se mi děje taky ...ale pořád lepší utírat prach než luxovat *smich*

kytka*

Tak to tedy neznám*nevi*já mám spíš*tanec*

karina*

*smich* to je fakt, lux taky nesnáším. Ještě nikdo nevymyslel takový, co by mě vyhovoval *smich*. Ale když mám den blbec, tak nedělám ani jedno.*tuc*kar.

karina*
hodnocení

0x

marenko, tyhle stavy má každý z nás. Nemusí to být z podnětu druhého člověka, může se nevydařit co jste plánoval, věci nejdou tak byste chtěla, může to být i počasím, tlakem vzduch a slunečníma erupcema. Když pracujete s lidma, je naprosto jasné, kdy se děje posledně jmenované, lidé jsou v jednání daleko horší. Pokud to někdy přijde na mě *smich* (tedy v soukromí , v práci musí všechno stranou), už si umím vybavit a rozebrat v duchu co je příčinou. A podle toho a momentálních možností se zařídím.Buď tu příčinu začnu řešit, nebo si zalezu a pěkně v tichosti se flákám, nebo se s kamarádkou z toho vykecám osobně nebo po telefonu, nebo si dám baštu. Jdu do lesa, čtu si. Nejlepší je se přitulit *smich*. Být chvíli takový ten chudáček, co za nic nemůže a svět se spiknul proti němu.Jinak ale jsem dostatečně samostatná, tohle není moje životní motto*stop**smich*. Možná ještě něco, ale protože už na mě dlouho tyhle špatné chvilky nepřišly, tak si to teď nevybavím. karina

papene*

*stop*No co asi?

Jdu se picnout.

Jak řešíte špatnou náladu?
marenka*
17.04.10 23:28
hodnocení

*haha*

malvinka*

Ty jsi normálně klonovaná papino*ua*.

kytka*

Pap ty nezkazíš žádnou švandu*haha*,já jsem tu tak ráda*vtip**srdce**slunce*jste bezvadný tým.

papene*

kytko díky*hi*.

Taky pomáhá dom.zdravá strava:D

Jak řešíte špatnou náladu? #2

katerina*
hodnocení

0x

mě vždy z blbé nálady dostanou děti a manžel*ua*

mil®
hodnocení

0x

Občas to fakt člověk mívá. Řeším to pokecem na netu, projížďkou na kole, knížkou, televizí do které jen čumím, přitulím se. Na různý splín funguje různá činnost nebo kombinace. Člověk potřebuje být občas smutný nebo naštvaný, potom je zase krásně *slunce*

technikjirik*
hodnocení

0x

Jdu pracovat na čemkoliv. Třeba něco opravím nabo narýsuju nějaký projekt. Nebo napíšu článek do stavaře..nebo začnu zajímat o jiné lidi.. V práci a učení hledejme spasení..

Když je to přes den, jdu do lesa se projít, hlavně teď po jaru, jak vše pučí, voní a dodává novou energii. Nebo ráda šiju, tak si ušiju nové polštářky, dám jiný ubrus, prostírky, přemístím nějakou keramiku, kytky v baráku, a hned to na mě působí jinak...Jinak dobře mi udělá zahrádka, kytky, nebo pokec s kamarádkou. A vše ostatní, co zde už bylo řečeno - objetí, pomazlení atd...ale to utírání prachu, nebo zalévání kytek, třeba večer mě chytá občas také...*slunce*

pu®
hodnocení

0x

Ahoj Máří *slunce*! Tak to já okamžitě volám kamarádkám, vždy se najde někdo, kdo zrovna může, a drbem a drbem do aleluja. Okamžitě přijdu na jiné myšlenky - jednak sdílená starost, poloviční starost, a taky - když člověk zjistí, že nejenom on je najednou "divný", že to přepadá i ostatní, že svět není "zlý a ošklivý" jenom na něj (a tím nemyslím, že bych komukoliv přála co zlého), tak se najednou vše vrátí k normálu, k takovému tomu smíření, pochopení sama sebe a statu quo. Absolutně nesnáším být v takových chvílích sama - potřebuju někoho, s kým se dá mluvit, nic mě nerozptýlí, v hlavě mi pořád zní věci, které nechci slyšet; závidím kytce, že jí stačí procházka v lese... No a pak samozřejmě souhlasím s Pap - takový picnutí se má taky něco do sebe *smich* Tak Mařenko, splínů co nejméně a hodně radosti Ti přejeme! *mala**pivo* PS: No a když nááááhodou žádná kamarádka nemá čas, což skutečně bývá málokdy, ale někdy přece - tak je tu přece poraďte, ne? *placni*

doplněno 18.04.10 13:42:

Pap má bujnou fantazii, vymýšlí si a permanentně provokuje *fn* PS: A Máří, jestli ani tahle "debata" Tě nerozveselí.. :D

papene*

Pu ne abys zase volala, jako tuhle v noci.:D

marenka*
hodnocení

Vy jste zlatíčka *pusa*

hodnocení

0x

Já se přiměřeně obleču, obuju dobré botky a vyrazím ven. Po nějakých 10 km není po trápení ani památky. To se rozhlídnu a přemýšlím, jak se dostanu domů a kde je kruci cesta. Asi tak 4 km od bydliště máme docela rozlehlý les a ten to prostě vždycky všechno vstřebá.

papene*

;)Žádnou bujnou fantazii nemám pu.*bum*To jsou holá fakta.

Marenka nás zkouší.Ona ještě neví, co v nás dříme.Viď pu.*vtip*

marenka*
hodnocení

Špatná nálada pozitivně ovlivňuje myšlení

zdravi.dama.cz/... *sok*

sebod*

Marenko, to teda nevím, Moje myšlení je kdesi...*bum*. Ale třeba se to projevuje dloudoběji*haha*

jajinka*

to je pravda a sama ted přemyšlím jak ze všeho ven a nikdo mi neporadí a ni nepomuže .*modla*

Jak řešíte špatnou náladu? #3
marenka*

Jajinko, nikdo ti neporadí a nepomůže, protože se nezeptáš a o pomoc nepožádáš. Zatím jsi se ptala jen na půjčku, ale zkus popsat svojí situaci lépe, je tu hodně moc lidí, kteří rádi pomohou a poradí. ;)

sebod*

Já mám dnes takovou chandru celý den *bum*. Tak jen tak sedím, čučím z okna, nebo si jdu lehnout a na vás všechny tady a na ty vaše rady *fn* přes monitor... Minulý týden jsem si polámala kotník, 2hodiny mi ho dávali do kupy *ee*. Takže zahrádka a procházky *zed*... No, ale jelikož jsem pěkně *bzum*, tak jsem včera na vozíčku absolvovala pouť. (Na Bělehrad paní Mulerová...) Nevím, jestli tohle ustojí můj přítel.*sok* Těšil se, že budu krásně NEMOCNIT, ležet a vono houbelec... Už mi otrnulo... Já chci VEEEEN...*bezim* Vy mě chápete, žejo, holky? *slunce*

No, tak si tady aspoň čtu a je mi na dálku s vámi hezky *vtip*

Kyti, buchta se už peče.

Sebod, to je mi Vás líto... a zrovna začalo být krásně... no ale musíte vzorně ležet (asi jako Magda v Postřižinách :)), abyste se brzo zahojila. Moc držím palečky.

To máte teda trble! Zlomená noha, žádná sranda vláčet gips!*sok* Ať vám to rychle, bezbolestně a bez svědění srůstá co nejlépe.*placni*

papene*

;) Sebod pořiď si el.vozík ať se ti lépe fičí.:D

sebod*

Pap, od čeho mám vnučku ;). Jen ať se snaží a vozí mě. Vždyť díky mě je KING (nebo KONG?:D )ve školce. Kteroupak babičku museli vynášet hasiči z lesa z nepřístupného místa, zamotanou v plachtě?*smich* Zastavovat auta na silnici a za houkání sanity a velkého hasičského auta odvážet do špitálu? *zed*:D.

Fakt je, že teď už mi otrnulo, ale ve špitále mi bylo *plac*. A dokonce i tady po vás Fšech *slunce*

Co jste prosímvás vyváděla na nepřístupném místě? nesouviselo to s tím Vaším odhodláním, že už nebudete uklízet a vařit, ale jenom *srdce*?

doplněno 18.04.10 21:21: Tiše závidím vnučku... ti moji kluci se k ničemu nemají, tak aspoň ňuchlám psa...
sebod*

INZI...*haha*:D... Jakože. až na vrcholky hor, jsme vyšli Ty a já...(tralala)? Kdepak, slíbila jsem známým růžové podléšky. Tak jsem šla na semínka *bezim*. Bohužel jsem se sesula dřív, než jsem je objevila. Tak si budou všichni muset počkat na příští rok. *nevi*.

Mimochodem - růžový podléšky jsou nádherný - doporučuji na zahrádku :)

sebod*

Vnučka je jedna z mála věcí, co se mi v životě povedla :D. Je to DÍLO. A je *bzum* po mě. Takže s ní je *haha*. A vzhledem k tomu, že ji vychovávám já, tak nám to spolu *vtip*.

Já si tak leda občas půjčím od syna raťafáka a polichocená se nechám pošlapat zablácenýma nohama, potahat přes ostnatá křoví, uhonit po lese téměř k smrti a oslintat dostupné periferie, takže se doma oloupu a nahážu všechno do pračky... dnes vymetl několik potoků a VŠECHNY kaluže... a miluju ho, jaksi s tím nemůžu nic dělat.
doplněno 18.04.10 21:37:

Pro všímavější: vidíte na triku logo Poraďte? Je tam.

Jak řešíte špatnou náladu? #4
karina*

inzinyrka, máte moc moc hezkého Antistressa.*hej**smich* karina

Děkuji... no je to miláček největší... manža je s tím smířen :)

pt®

Inzinyrka, jste velká sympaťačka a s takovým krásným bodygardem se nemusíte bát ani dlouhých vycházek do lesa. ;) PT /stařenka/

děkuji... on je to spíš trouba, nechá se uplatit kouskem žvance od kohokoliv, ale z dálky vypadá opravdu zdatně :)

marenka*
hodnocení

Inzinyrko, a ta věta je o manželovi, nebo o pejskovi :D;) (jsem se tak mimoděk podívala vedle sebe *haha*)

papene*

a kdo tam marenko byl.Všichni?:D

marenka*
hodnocení

Nee, jenom ON, mého srdce žampión ;)

pu®

*vtip**haha**hej**palec**haha*
PS: Konečně už víme, jak řeší splín Máří - doutník, brejle a hotovka *frajer*

papene*

:DPu, koukej*bezim* mazat a luxovat! *zed*

pu®

Novej lux ještě nemáme *hi* , protože jsme se překvapivě ještě neshodli :D A jelikož oba tak milujeme domácí práce, nijak se do toho nehrneme... *uspech* Až se budu brodit po kolena v chuchvalcích prachu, tak zajedem *jasne* Anebo možná...fouknu a schovám je za skříň? *vtip*

papene*

JJ taky řešení.A co udělat průvan a prach třeba vylétne ven.Máš uklizeno a ještě ušetříš za vysrávač.*haha*

marenka*
hodnocení

Pu, a co Trilobita? To je sice dražší, ale maká sám *ua*

pu®

Já těmhle sáčům nevě *nevi* , navíc si neumím představit, jak nám vysává zákoutí kolem matrací na spacím patře *smich* Každopíďo nejlepší výběr je zatím nemít nic, aspoň to nezavazí *uspech* a ještě jsme ušetřili *placni* Později otevřu ta okna, jak radí Papene... *vtip*

marenka*
hodnocení

Ale sledujete to dámy jo? (pánové samože taky ;)) Zadala jsem otázku jak řešit špatnou náladu, a je po ní *pivo*

VELMI vtipné a VELMI trefné. No ale opravdu jsem měla na mysli psa. *smich*

malvinka*

Hlavně sebi ať se ti nevytřískaj hned baterky*haha*.

doplněno 18.04.10 21:51:

Patří ke vzkazu papene

papene*

malvi jsme chápávé.*smich*

doplněno 18.04.10 22:01:

Jak jinak.*placni*

malvinka*

a dobrota sama papene*smich*

malvinka*

Tak mohutně jsi vítala jaro až jsi obětovala na oltář kotník*vezen**mala*

doplněno 18.04.10 21:52:

Pro sebod

kytka*

Sebod ,teprve to čtu, ať to nebolí a neměj moc roupy*haha*,kdo se s tebou má tahat*uf*

sebod*

Kyti, přítel mě před rokem sliboval, že když s ním budu, tak mě na rukou bude nosit *modla*. Tak ať se teď předvede *uf*.

Bolet to bolí jako sto *cert*. Ale roupy mám stejně... Když mě pouštěli ze špitálu a řekli mi, ať počítám, že mám 4 měsíce*bum*, tak jsem byla z toho špatná. Po týdnu už plánuju výlety, kde to zvládneme i s vozejkem. Od toho jsem si vybrala silnýho chlapa *haha*.

malvinka*

A možná uvidíme na přiloženém fotu bicáky partnera uuáááááááá:D

sebod*

Malvinko... Dle Tvého potutelného úsměvu soudím, že to foto bych sem měla dát po 22té hodině *sok*

JO! No však už je po. Tak sem s ním ;)

sebod*

Von se vzpouzí *sok*, dobrovolně se nechce dát vyfotit*nevi*. Chvilku počkejte, já ho ještě párkrát majznu berlema po hlavě *zed* a pak rozešlu pár snímečků *haha*.

marenka*
hodnocení

*sok**sok* co to tu čtu? Pane jo, člověk tu kolikrát kouká, kde co přibude, a teď když mám absenci tak se dozvídám takové noviny :(

Sebí, to je mi líto a držím moc moc palce, ale Vy to zvládnete *palec*

Jinak ten můj manža se taky nenechá fotit. *nevi* jeho mám všehovšudy tři fotky, mezi stovkou fotek psů :D To chce překvapit :D

papene*

marenko už máš fotky na papričce?*vtip*

doplněno 18.04.10 22:54:

To je hrubý nedostatek.*bum*

marenka*
hodnocení

Nějak nestíhám, ale polepším se *hi**hej*

papene*
19.04.10 22:23

Nevšimla.*nevi*

marenka*
hodnocení

Když já mám nejvíc času v práci *hi* a tam zas nemám fotky *bum*O víkendu ;)

pt®

Sebod, přeji trpělivost s uzdravením, vše chce svůj čas, hlavně ať jste na 100% v pořádku. ;) PT /stařenka/

sebod*

PT... díky :)

papene*

*zed*JJ, sprav si haksličku a můžeš přijet *bezim*ke mně a sázet,přesazovat atd.*haha*

arimas*
hodnocení

0x

stane se ale zbavim se te negativni nalady velice snadno a to tak ze se proberu a reknu si: ty pipko blbaaaa, mas vsech pet pohromade, mas krasny byt, nemas hlad, naha nejsi, praci mas, mas chlapa co te nadevse miluje tak KURVA co te zere?

no a kdyz si to vsechno uvedomim tak se zarazim a CUMIM JAKO blazen jak my lidi dulezite veci snadno prehledneme a upadneme do nejake cerne diry ZCELA ZBYTECNE!

jo a kdyz jeste k tomu uvidim v televizi nebo venku nejakeho roztomileho hafana tak to je pak tresen na dortu ... *smich*

doplněno 22.04.10 12:25:

a nebo vygruntuju cely byt ( zboznuju uklid *hi*)

sebod*

Ani, tak až Tě přepadne depka, přijeď mi, prosím *modla*, uklidit ... *uf* Díkec ;)

arimas*

klido dokonce jsem uvazovala o zalozeni podniku UKLIDOVKA ;)

podbelka*
hodnocení

0x

já se jdu projít, nebo když už je to fakt na nic, tak ulehnu na gauč a při oblíbené hudbě poslouchám až dokud nevytuhnu :)

knopka*
hodnocení

0x

*tuc* !Mimochodem jejich nové album to je pecka!Staříci jedou *ua* !Hned mám lepší náladu!

marenka*
hodnocení

Mě včera přepadla ale totálně hnus nálada. *blee* Zničeho nic se mi chtělo brečet, přišlo mi že nežiju tak jak bych chtěla, vadilo mi úplně všechno i já jsem si byla protivná. Manža říká, co ti je? Klasika odpověď "nic" :D Tak mu říkám prosím tě poď vyjet někam za město, třeba na tu lavičku u rozhledny, já musím vypadnout nebo se zbláznim. Tak jsme jeli. Psi se servali v autě, já je seřvala, manža utnul mě proč řvu..Když jsme přijeli na místo, tak koukám jak zoufalec na zavřenou bránu s obrovským zámkem. Od 17.00 zavřeno. No není na tom světě krásně? *pivo*

knopka*

Klíííííd,aspon ses projela,to mně by si můj (za pár dní bývalý)manžel ani nevšimnul jakou mám náladu :D.

marenka*
hodnocení

Jo tak to znám taky, ale včera jsem byla fakt s prominutím hnusná. I sama sobě *fn* Knopko, to je mi líto, že se rozvádíš.. snad to bude začátek něčeho nového a hezčího *pusa* Budu držet palce.*hej*

knopka*

Děkuju Mařko *srdce*,to je v pohodě ;)!Kupodivu mně se svým způsobem ulevilo a jako kdyby mi spadla ta koule u nohy *frajer*.Řekla bych lépe se mi dýchá :D!

lucinkaf*
26.05.10 09:34
hodnocení

0x

sexem*klik**srdce**haha*

bender*
hodnocení

0x

cokolada, sex, zmrzlina, kolo, joint

je treba si uvedomit, ze tahle nedobra nalada bez duvodu je pouze v nasi hlave, ja se preprogramuju (treba i za pomoci vyse zminenych veci) a funguje to :) jednoduse pouzivam sugesci, ohen proti ohni jak by rekl klasik, tim myslim, ze nedobra nalada vznikla take sugesci, lec nevedomou. Vedome ji vsak muzete znegovat. U me to tak funguje temer 100%

hodnocení

0x

Tak tu mám dost málo, a když už mě někdo jo vytočí, tak se jdu vykecat ke kamarádce a za chvíli je zas fain.

hodnocení

0x

Já si pustím počítač, zvaný Vincent. *hi* Courám po netu a myslím na něco jiného, než na sebe. *placni* A když mám fakt blbou náladu, tak kouknu, co se skrývá za tlačítkem START a divím se a divím se. Občas do něčeho šáhnu, ale už jsem se naučila moc neklikat, ale vycouvat zpět po svých stopách. *cert*Je to velké dobrodružství.

lidka*
hodnocení

0x

Páni, já jsem skoro prošvihla tak milou diskuzi! *hej* Málem jsem se nepokochala fotočkou naší milé kolegyně inženýrky ve firemním tričku - paráda! Ani jsem nepohladila sebod na jejím "fáru", *mala* - knopce mohu potvrdit, že někdy i rozvod je osobozující od depky atd . . . *placni* Neřeším špatnou náladu, ono to zase přejde samo. Prostě si vynadám, co vlastně ve svém věku chci něco víc, než mi život dopřál, pustím si Michala Tučného a odkvílím s ním svou nejoblíbenější "Tam u nebeských bran" a ono se to zase nějak spraví. A jenom se divím, že i naše vtipná a milá Mařenka má někdy špatnou náladu. Vlastně se nedivím - já jsem se v mládí také snažila problém a nebo bolest zakrýt fórkama a zadupat smíchem hluboko do země. Alespoň u mne to byla taková obrana. *uf*Takže nyní vlastně, když mě něco bolí na duši nebo fyzicky - tak si vynadám - co chceš, vždyť si vlastně žiješ a celkem dobře! Všem přeji krásný den, *slunce*i když to počasí nestojí za nic a ještě k tomu volby . . .:D

marenka*
hodnocení

Teda Liduško, to jste mě zahřála u *srdce* i přivedla do rozpaků.*hi*

Máte (jako vždy) pravdu. Někdy si to člověk nepřipustí a nepřipustí, dělá kašpárky a radši se kouká okolo než do sebe a pak ho to dohoní. *cert* A mladá? :D Někdy se podezírám z krize středního věku. Mládí v háji a do důchodu daleko. ;) A rada, kterou píšete na závěr opravdu funguje. Podívat se co vlastně člověk má, pořádně se podívat a hned jsou chmury pryč. ;) Kráásný den přeji všem! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]