Nejste přihlášen/a.
5x
Dobrý den, dle mého názoru neměla Trikolora šanci dostat se do Sněmovny ani s panem Klausem ml. - byl to jenom jeho "truc" projekt po odchodu z ODS a např. v SPD má velkou konkurenci (také populisti, ale již "zavedeni"). Zdravím!
2x
Tak po tomto kroku asi ne. Ono je vůbec těch stran moc. A přitom se kolikrát ani moc neliší. Pravice a levice se už nepozná. V.Klaus ml. by mohl aspoń dát svůj tip na nějakou stranu, a s odůvodněním...
Ono je snadné něco shodit, bořit, krizovat, vyházet... Ale co pak? Jak to udělat nově a lépe? Kam s těmi vyhozenými? Jak to budovat? Ten scénář mi chybí. Ten musí být dlouhodobý, školstvím počínaje.
Trochu se zastanu SPD, že bere to dobré ze zemí o podobných parametrech / Švýcarsko, Island,.../, jen to zase narazí na naši mentalitu, tradice, zákony...
Zatím je to od zdi ke zdi a nakonec chaotický líný proud.
2x
.
vypada to ze vyhraji pirati, tak jsem zvedav.. ani ta legalizace travy neni od veci, ale moc to nehodi asi (cigara pokud hodi do rozpoctu 70mld, tak tohle tak sotva 25, kdo ma zahradu nebo na elektriku si vypestuje doma), ikdyz umim si predstavit, ze si nekdo rad koupi na debuzirovani vzorky s ruznymi vunemi a silou jako s vinem ci pivem.
2x
Narozdíl od staršího se mi se Klaus ml. jevil jako člověk s rozumnějšími názory, ale i tak se s ním zatím Trikolora neměla šanci dostat do sněmovny. A jestli bez něho má šanci se tam dostat, to nemůže nikdo vědět. Musela by to být hodně výrazná osobnost, aby dělala slušnou a přínosnou politikou a oslovila tak voliče.
2x
raději se ptej, co se stane až se trikolora dostane do politiky? To chceš aby tvím dětem nebo vnoučatům škola popletla hlavu a byli z nich homosexuálov, transsexualové nebo třebas auto? Kam až tahle devastace lidských hodnot povede? Oni jsou za vodou, maji sosukromí školy, je jim to jedno, maji nás jenom za stádo dobytka a hrajou si s náma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.