Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím se na vás s prosbou, neznáte-li nějaké vtipy... Hledám nějaké vyjímečné... Děkuji Katka
Skupina manažerů a inženýrů jede na školení. Manažeři si koupí kažfý svůj lístek na vlak,inženýři si koupí jen jeden. Manažeři nad tím kroutí hlavou. Ve vlaku se ozve - průvodčí jde! Manažeři nachystají lístky,inženýři se všichni nacpou na jedno WC. Průvodčí zkontroluje vagon,dojde k WC,zaklepe a "kontrola jízdenek." Pode dveřma vyjede lístek,průvodčí ho zkontroluje a strčí zpět. Manažeři se učí rychle,cestou zpět si koupí jen jeden lístek,ale inženýři žádný. Blíží se kontrola,manažeři vyskočí a nacpou se na WC. Inženýři pomalu kráčí na druhé WC,ten poslední z nich zaklepe na manažery a řekne - "kontrola jízdenek". Pode dveřma vyjede lístek, inženýr ho sebere a pokračuje na WC za kolegy... Takto to vypadá,když manažeři používají inženýrská řešení,aniž by jim rozumněli.
Kněz, pastor a rabín se rozhodli zjistit, kdo z nich dělá svou práci nejlépe. Dohodli se, že každý z nich se pokusí obrátit na svou víru medvěda Když se znovu sešli, první promluvil kněz: "Vystopoval jsem medvěda, předčítal jsem mu nejprve z katechismu a pak ho pokropil svěcenou vodou. Za týden jde k prvnímu přijímání." "Já jsem potkal toho svého u potoka," povídá pastor, "a kázal jsem mu slovo Boží. Tolik ho to uchvátilo, že se ode mě nechal pokřtít." Oba pak skloní zrak k rabínovi, který leží celý v sádře na nemocniční posteli a ten zašeptá: "Když teď o tom tak přemýšlím, asi jsem neměl začít obřízkou!"
Slovák jde kolem hotelu a vidí jak na balkóně muslim mlátí do svého modlitebního konerečku a třese s ním, aby ho zbavil prachu. Slovák povídá: "Salam alejkum, tak čo, neštartuje, neštartuje?"
V blázinci potká doktor pacienta jak za sebou táhne provázek a ptá se ho, proč provázek táhne za sebou a blázen mu odpovídá "zkusil jsem ho strkat před sebou, ale on se mi krčil".
Koukám, co je tu "dededebilů" a "manažerů" - tak ještě jeden černý
Manažer vystupuje ze svého úplně nového Ferrari, když kolem projede kamion a utrhne mu dveře.
Naštvaný manažer začne křičet na řidiče: "To bylo moje nový auto, ty debile."
Řidič se vykloní z okna a povídá: "Vy manažeři jste tak materiálně založení, že vás rozhodí urvaný dveře, ale už si nevšimnete, že vám chybí levá ruka."
"Cože? Pane Bože, kde jsou moje rolexky?"
S tím epileptikem, to není dobrej fór...
... jsem to před časem říkal kámošům ve vlaku...
... všichni se chechtali, ale přišel k nám takový seriózní pán...
... a říkal: "Kluci, s tou epilepsií to není sranda, mně takhle při záchvatu umřel ve vaně brácha"...
... a my: "A sakra, co se mu stalo?"
... a on: "Nooo, zadusil se ponožkou..."
Ještě bych tu měl dva (ten druhej trochu drsnej), ale oba jsou mnou vroucně milovaný...
1. Přijde chlápek do baru, posadí se a koukne vedle sebe na týpka, který má před sebou malinký tenisový hřišťátko, po něm běhají maličcí panáčci a hrajou tenis. Chlápek na tom může oči nechat, pak mu to nedá a ptá se, kde k takový nádheře přišel.
- Ále, koupil jsem vloni v Africe od jednoho šamana zlatou rybku. Sice každýmu splní jenom jedno přání ročně a je už trošku nahluchlá, ale i tak jsem jí koupil.
Chlápek otevře v úžasu hubu, hned se zajímá, jestli by si rybičku nemohl za tisíc dolarů na jeden den půjčit, až si nakonec plácnou a chlap si rybku odnáší. Druhý den je zpátky, strašlivě namíchnutej a řve na majitele ryby : "Tak aby bylo jasno, pěkně jste mě podfouknul! Přinesl jsem tu rybu domů, říkám jí že chci truhlu plnou doláčů a víte co se stalo? Mám tolik koláčů, že nevím, co s nima!
Druhej týpek jen pokrčí ramenama a prohodí : "Sem Vám říkal, že už je trošku hluchá! Nebo si vážně myslíte, že jsem po ní chtěl půlmetrovej tenis?"
2. Přijde pán k zubaři, posadí se na křeslo, otevře ústa. Doktor se nad něho skloní, zarazí se a povídá
- Pane, prosím vás, až sem příště půjdete, mohl byste předtím vynechat orální sex?
- Ježišmarjá promiňte, to je strašnej trapas, já mám chloupek mezi zubama, že jo?!
- Ne, máte na bradě kus hov*a!
Víš, jak mňouká nastydlá kočka?
BĎAU...
--------------
- Čau kámo, slyšel jsem, že ses oženil...
- Jojo...
- A prý sis vzal nějakou cizinku?
- Jojo, Fifinku...
- COŽE? Tu fenku ze Čtyřlístku?
- Tyty dedebile !
Znám podobný - trafikant si dělá srandu ze dvou koktavých. Chlapi,dám vám cigára zdarma,když se nezakoktáte. První -Pepepepetry,hm,tatak nic. Druhý - LM! Trafikant - červený anebo modrý. Momomo... dedebile!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.