Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potkala jsem 2 muže.
1) prvního jsem odmítla, jelikož jsem v té době neměla na kluky pomyšlení
2) druhého jsem odmítla, jelikož jsem v té době s někým chodila
S prvním jsem se viděla venku ještě s naší partou přátel, mile se mnou komunikoval přes zprávy, jelikož jsme domlouvali sraz. Po srazu jsem mu napsala, jestli by se nechtěl vidět s přáním úspěšných zkoušek. Zprávu si zobrazil, nic neodpověděl.
S druhým jsem si psala, normálně se mnou taky mile komunikoval. Pak si zprávu zobrazil a odpověděl, že se klidně můžeme vidět.
Co si myslíte o povahách těchto dvou kluků?
Vážně chcete, aby neznámí lidé hodnotili jiné lidi, které neznají jen na základě Vašich pár vět?
Víte, že nikdo není povinen číst nevyžádané zprávy a už vůbec na ně nemusí odpovídat? Navíc z toho, že první projevil zájem o setkání nelze usuzovat ani na zájem o Vás (třeba ho zajímaly jen "novinky").
Myslíte, že se někdy dočkáme toho, že různé služby přestanou informovat o tom, kdo si naše zprávy zobrazil? (To by mě potěšilo.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.