Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostřeno 23. března,

Od: dajka® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, před chvílí jsme omylem přepnuli na pořad Prostřeno a paní, co vaří, říkala, že má 12 vnoučat. Slyšela jsem to dobře a nevíte, kolik je paní let?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady se na to můžete podívat po přihlášení znova.

hodnocení

To jsem právě nechtěla.

hodnocení

0x
Má tři děti a několik vnoučat

hodnocení

0x

Myslím, že říkala, že jí je 56, nebo 58 let. Určitě jí není 60, protože mne její věk zarazil, tak jsem se na ni zadívala. Přišlo mi, že na to, kolik jí je, vypadá doost staře. Ale také to může být tím, že má hodně nadváhu.

A je rozvedená, ale žije s bývalým manželem kvůli dětem a vnoučatům, aby prý neměli dojem, že babička s dědou se nějak hádají. A vnoučat má opravdu 12 od svých 3 dětí. Já se na to dívám docela ráda. Vždycky mne tam ti lidé nějak překvapí.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]