Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz. První dlouhodobý vztah. Se slečnou jsme po 2 týdnech randění šli do vztahu. Jsou to 3 měsíce. Ona má za týden narozeniny. Co ji mám koupit? Nejjednodušší věc - zeptat se. To jsem udělal. Nic nechce, prý ji stačím já. :D Ale to je beztak chyták.
Napadly mě ujetý věci jako plyšák, růže. Až jsem zabředl k nějakým šperkům - řetízek, naušnice. A co se toho týče, mám boj. Trochu si představuju, že lidi co tohle kupují už nějakou dobu spolu jsou a mně to připadá pořád čerstvý, abych něco takového kupoval. Ale zas nechci vypadat jako lakomec, že nedám dvojku-trojku za dárek. Ale nevím co se dneska nosí a sluší. Takže mate nějaký recept? Zaručenou střední cestu? Napadli mě i zážitky a to by bylo asi nejvíc ideální, večeře a posezení ale to bohužel v této situaci moc nepřichází v úvahu. Děkuji za rdy.
Ber to tak, že prvním dárkem si jaksi nastavíš pomyslnou laťku. Není nutný jí dávat po třech měsících dárek za trojku, protože příště bude očekávat dárek za pětilitr. Já bych zvolil něco malýho, ale kvalitního. Nevím kolikátý narozeniny bude slečna slavit, ale pokud je jí víc, než 12, plyšáka bych pustil z hlavy. Netuším ani jaký má slečna záliby, ale myslím, že nic nepokazíš některým z následujících tipů :
1. Hezky zabalený kvalitní čokoládový pralinky (samozřejmě žádný Toffifee, ani Mon Cheri) - ca. 500,- Kč
2. Chytrej náramek (i když neběhá, bude jí to měřit kroky, tep, spánkový fáze apod) - ca. 800,- Kč
3. Kvalitní šampaňský (opět žádná Bohemka, ale třeba Moët nebo Veuve Clicquot) - ca. 1000,- Kč
4. Zapalovač Zippo s vygravírovaným jménem nebo monogramem - ca. 1200,- Kč
5. Kalendář s vašimi fotkami (měsíční, formát A2 vyrobí do týdne, je to fakt hezký a levný) - ca. 350,- Kč
(jestli chceš, dám ti odkaz na firmu, kde jsem ho nechával dělat, fotky lze doplňovat třeba o "speech baloony" a fakt to zpracovali graficky i materiálově strašně hezky)
Ono se moc nakupovat nedá. Kdyby bylo otevřeno, tak asi náramek ze zajímavých korálků. To i u Vietnamců bývají pěkné...
A co třeba takovouhle kytici: Ustřihni rozvětvenou větvičku z nějakého keře a navěs na ni stírací losy. Buď připni kolíčkama, nebo prošij jehlou na okrajíček poutko z nítě. Mezi to se dají stejně připevnit balené bonbony nebo lepší malé balené čokoládky. Ty se prodávají v krabičkách nejlépe zn Lindt.
Vzpomínám. Slavila jsem osmnáctiny, s chlapcem jsem chodila asi 3 měsíce. K narozeninám mi dal velkou patrovou bonboniéru a bílé karafiáty. Jiné květiny se v té době téměř nedaly sehnat. Ale byly hezké.
Měla jsem radost, že si vzpomněl, že jsem od něj něco dostala.
Četla jsem kdysi verše českého básníka a marně vzpomínám, zda to byl Jaroslav Seifert. Ta paměť se nějak vytrácí. A bylo tam:
Každý to dobře ví, že i ten nejmenší dáreček z lásky je nejkrásnější...
Tak určitě ať vyberete cokoliv, bude radost. Nemusíte ani zkraje kupovat šperky, to nechte být až za čas na snubní prsteny. Jaga.
Je, to je tak jednoduché se jí nenápadně zeptat, co se jí líbí třeba za hadry? Ty a ty šaty,líbí se ti? A máš dárek! Tenisky, pokud sportuje ,hele dívej, líbí se ti? Když ano, už objednávám! Žádné extra dary za x tisíc, ale plyšáka pro dospělou holku neee. Ono je důležité,aby si to nevědomky vybrala sama...
První dlouhodobý vztah - tedy jste mladí?
Po 3 měsících bych nekupovala pravé šperky, ani lety balonem atd..
Vyjeďte na výlet vláčkem na Sázavu /Pacifik jezdívával/.
Nebo nějakého zábavního IQparku.
Posezení v cukrárně, nebo pizzerii, můžete koupit kvalitní bonboniéru, nebo je zajímavé ovoce od Mixitu - sušené ovoce mrazem. Tzv. lyofilizované.
Pytel kvalitních ořechů od Diany - Svět oříšků. Krásně zabalit do kornoutu s velkou mašlí + květiny.
Velké, drahé dary později, přece jenom jste na začátku.
Vy nyní dáte dar za 2-3 tisíce a ona se bude chtít později zase Vám vyrovnat a nasadíte si tím laťku zbytečně hodně moc vysoko.
Též je to potom už závazek, pocit revanšování atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.