Nejste přihlášen/a.
Dnes, právě teď se stala občas se opakující situace. Skončila 11 řada a 24 díl seriálu Teorie velkého třesku. A začala zase řada č.1 dílem 1. V pátek se to událo zase s Hvězdnou bránou. A děje se to už opakovaně i s MASHem.
Napsal jsem to, že se mi to zdálo jako zajímavost. A otázka je ta věta, která má na konci? OTAZNÍK. Proč reaguje někdo kdo tohle nepozná? Tahle věta má taky otazník, ale reagovat už na ni nemusíte. Snad to někoho moc neurazilo, když třeba nemá televizi? Chápu, že ji někdo nemusí chtít mít doma.
A otázka je tedy jaká?
Ne, na TBBT s českým dabingem se nedívám, v originálním znění ano. Takže co dávají a opakují v televizi, je mi docela jedno. Možná někdy, až začnou vysílat seriály v originálním znění...
M*A*S*H ani Stargate nesleduji vůbec.
A myslím, že tohle dělají nejen s TBBT, Stargate a M*A*S*H, ale i s The Simpsons, Friends, The Middle a mnoha dalšími seriály.
Ano koukám, ale radši Přátelé nebo Dva a půl chlapa.
Mám to jako kulisu když dělám na compu nebo když usínám. Jede to pořád dokola, takže už mě to ani moc nerozptyluje.
A pořád je to lepší než nějaká Růžovka, Ulice nebo VKV...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.