Nejste přihlášen/a.
Syn ma veskere priznaky coronaviru,prakrickeho lekare 200 km od bydliste.Syn je lajdak,ze sveho praktika jeste nezmenil,bral to na lehkou vahu,protoze nemarodil,tak to neresil.Ted,ale nastala situace kdy toho praktika potrebuje,myslite,ze ted se muze prihlasit k jinemu lekari? Auto nema,aby nekam dojel a pozitivni prece nepojede vlakem.
Klídek. Já jsem žádné příznaky neměl, ale jeden ze zákazníků mi volal, že člověk z jeho firmy , se kterým jsem byl po celou dobu servisu v kontaktu, byl pozitivní a je ve špitálu. No, radost veliká, že
Nicméně zavolal jsem praktikovi, tem mi hned řekl, že budu 14 dní doma, objednal mě na PCR - ty dopadly negativně, nicméně stejně jsem musel být doma do konce té 14denní lhůty, teď končím, zítra už jedu do světa.
Takže - doktora jsem ani neviděl, neschopenky stejně vydávají elektronicky, takže je jedno, jestli to k němu máte 5, nebo 200km.
No a jen na závěr - sice všichni nadávají na hadr na hubě, ale já jsem velmi rád, že jsem dotyčného donutil po celou dobu servisu mít respirátor, stejně jako jsem ho měl já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.