Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečně JARO!

Od: mernet® odpovědí: 19 změna:

Taky na to koukáte, že od úterka začíná počasím JARO? :)

Konečně..už je to tady..mám fakt radost! *hej**ua**tanec*

..zima byla ponurá..vlastně už od podzimu se nedalo jít kloudně do přírody..pořád vlhko, mokro, ponuro..

doplněno 21.03.21 11:40:

PS: ta fotka je z léta..jen pro lepší náladu a co nás zas čeká :)

Konečně JARO!

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No to nevím, kde žijete, u nás je stále zima docela fest, ráno -10°C. Králíci měli zamrzlou vodu, auta omrzlý - prostě zima jaxviňa.

Ale je fakt, že leckde už jaro skutečně jede fest - ségra včera poslala fotky z jejich zahrady

Konečně JARO! #2

Promone, co je to za tvorečky? Ručičky jak člověk, ocas jako krysa...ale líbí se mi a na zahrádce by mi nevadili. Pořád lepší, něž sousedovic 30 /plus, mínus/ koček. Jaga.

Ale spíš to budou záběry z nějaké ZOO.

72mona
Tipuji vačice. M.

Nene, není to z žádné ZOO, je to fakt ze zahrady ségřina domu, občas jim tam chodí i jacísi jeleni. Tohle je prý opossum, prý to žije typicky v South Georgia - ona ségra bydlí na předměstí Atlanty, jaro už tam fičí naplno, mají tam přes 22°C.

Je to vačice opossum.*palec*

Jsou pěkný, kde se tam vzali?

72mona
hodnocení

1x
U nás tedy ponurá zima nebyla. Konečně napadl sníh, tak jsem mohla oprášit běžky a i na pěší túry jsme chodili. Samozřejmě se na jaro těším, ale i zima byla fajn;) M.
Konečně JARO! #3
willybrandt*

To je nádhera :)

id
hodnocení

0x

Zima byl hezká, krátká, s dostatkem přírodníhoího sněhu. Škoda, že v únoru jsme pomalu chodili v tričkách, tak si to zima vybírá nyní v březnu. Ještě teď máme z 60% všecno bílé a zamrzlé. A na jaro se také těším, ovšem musím si počkat i když už včera byla rovnodenost.

liska5
hodnocení

0x

Já nevím, ale asi žiju daleko od Vás. Tady to na jaro nevypadá. Je sníh a ráno -10°C. Poslední týdny je jednou slunce, podruhé chumelí. Ale nic ponurého.*zmateny*

hodnocení

Tak když zamrzlo..což tady to moc často nebylo, tak se do přírody vyjít dalo..nebo i ted posledních pár dnů, kdy to jakžtakž oschlo, ..jinak byla zem nasátá jak houba nezvykle velmi dlouhou dobu. Tady ted začíná zas posněhávat, sníh tu jinak není, hned to roztává, mlhavo trochu..jak celou zimu. Naštěstí to kompenzovalo kolo, trocha oblečení proti chladu a nálada byla hned veselejší *frajer*

joudic*
hodnocení

0x
no ja nevim, jsem co by kamenem od prahy a mam tu snih

lidus*
hodnocení

0x

Brno, včera ráno Vánoce, násdherně bílo, dnes sníh jen někde.

hodnocení

0x

Beroun - včera ráno sněhový poprašek. Po obědě jsem se projela na kole podél řeky, nabalená jak obaleč a málem jsem umrzla.*sok*

72mona
Noc z dvacátého na jednadvacátého byla velmi studená. U nás bylo -11°C, a i když se přes den teploty dostaly nad nulu, pocitově to ochlazoval vítr. O včerejšku bych klidně prohlásila, že to byl nejchladnější den této zimy, kdyby už nebylo jaro. *smich* M.

fero*
hodnocení

0x

Je dobře,že už jaro přichází.U nás je sice ještě chladno,ale snad nebude trvat dlouho.Chtělo by to jako v r.1968 to

jsme se už 25.3. koupali v rybníce ,nebo řece.Bohužel v srpnu se moc ochladilo.No je to za námi tak jsemsi vyšel

do lesa.

gordon
hodnocení

0x

doma zustanes! A basta! ...Az do Vánoc

Kterých Vánoc? 2025? Vydržme to tři týdny. A ještě tři týdny. Jsme v cílové rovince,za tři týdny...*smich*

Což mi připomíná starou poučku, že "jednotka dočasnosti je jeden furt" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]